- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBence başka iş bulma şansın varsa bulana kadar sabretmelisin. ben öyle yapardım. ya da işten çıkıp iyice düşünmen lazım ne iş yapacağını. mutluluk ön planda olmalı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSeni çok iyi anlıyorum. İnsan mutlu olmadığı bir işi yapamıyor. Artı insanlar. Çok anlayışsız ve benciller. Bende yaptığım işten soğudum. Sırf insanlar yüzünden. Kimseye gülesim bile gelmiyor.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, CoffeeAndCoffee, şu an içinde bulunduğun durumun zorlayıcı olduğunu anlıyorum ve sana bunun geçici olduğunu hatırlatmak isterim. 27 yaşında olmak, hayatında yeni adımlar atmak için harika bir zaman! Çünkü deneyimlerinle birlikte nelerden hoşlandığını ve nelerden hoşlanmadığını daha iyi biliyor olabilirsin. 👩🏫 Yeni bir alana yönelmek için eğitim alabilir, online kurslar veya atölyelere katılabilirsin. 🏫 Ayrıca, eski ilgilerini yeniden keşfetmek veya hobi olarak yaptıklarını düşünerek bir kariyer rotası belirlemek iyi bir başlangıç olabilir. Unutma, hayat boyu öğrenme ve gelişim yolculuğu sürekli devam eder. Kendine inanmaktan ve cesur adımlar atmaktan çekinme genç arkadaşım! 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
1 yılBaşka yerde çalışırsın gadası
15 Yorumla- 1 yıl
Sektör değiştirmem lazım nasıl olacak o
Bölümünü okumadım etmedim - 1 yıl
Şimdi ki sektör ne
- 1 yıl
İş güvenliği uzmanıyım ve çevre mühendisiyim aynı zamanda ama ikisini de yapmak istemiyorum sanırım artık. Soğudum.
- 1 yıl
Stresli bir iş alanı
- 1 yıl
Çok.
Yaptığın işten memnun değilse kendini neden bu eziyet yapıyorsun ki yani belki aynı işi yapıp daha mutlu olabileceğim bir yerde çalışabilirsin
11 Yorumla- 1 yıl
Aynı işle sanmıyorum
Ticaret dışında bir şey gelmiyor. Okumaya çalışabilirsin en iyi ihtimalle de, onda da kpss ile ömrün çürümezse atanırsın.
15 Yorumla- 1 yıl
İş güvenliği uzmanlığı yapıyorum şu an. Aynı zamanda çevre mühendisiyim.
- 1 yıl
Bunu konuşmak bir şeyi değiştirmeyecek. Ben ilerisi için ne yapabilirim onu düşünüyorum.
bu saatten sonra tekrar okunmaz ya çok sıkıcı ve boş :d ilgini çeken meslerklere bir bakıp başvuru yap
10 Yorumla
1 yılkpss den iyi puan alıp düz memurluklara bak herhangi bir bilgisayar başında uğraşılacak bir işe atanmaya calıs
10 Yorumla
1 yılBen 30 üstüyüm hala umudum var. Kendine iyi davran. Hayat kısa ama her an her şey mümkün.
10 Yorumla
1 yıl30 dan sonra avukatlık okumaya başlayan arkadaşım var
10 Yorumla
1 yılAçıktan farklı bir bölüm oku yad kpss ye gir daha klasik yormayacak bir memur işi bakabilirsin
10 Yorumla
1 yılFarklı bir bölüm okuyabilirsin açık öğretimden.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaa kıyamam detaya öyle söyleme. Şu an geçici olarak bir garson, reyonda çalışsan o vakte kadar da açıköğretim uzaktan okusan o işe yoğunlaşsan ne olur
10 YorumlaBende o düşüncedeydim ama 10 yılı bitirince meslekte alışılıyor iyi kötü
10 Yorumla
1 yılKuaför de çırak olarak işe başla çok iyi kazanıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin en azından eline bir mesleğin var bizde o bile yok yani bu kadarı kendine yüklenme az da olsa şükret haline ne olursa olsun
10 Yorumla
1 yılHer alanda yeniden başlamak için yaşın ve zamanın önemi yok, kendinize güvenin yeter.
00 YorumlaMatrix denilen takı tasarım programı var. Öğren onu takı tasarlayıp satarsın hemde dolar üzerinden
00 YorumlaBurdası moderatörlere para kazandırmıyor muu
ayrıca ne işi yapıyon ki00 YorumlaInsaAllah doktor hemşire değilsindir
12 Yorumla- 1 yıl
Değilim
Gizli Üye(30-35)1 yılMesleğini bırakmadan ek işlere başla senin ilgini çeken geçiş yapacakssan da dengeli ve uzun vadede yap
00 YorumlaE ticaret yap Amazon veya etsy gibi yurtdışına satış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsosyal medya fenomeni ol bi de sakrı yap
11 Yorumla- 1 yıl
Benden olmaz
1 yılİstifa edip istediğin mesleği seçebilirsin..
10 YorumlaPavyona girip şıkıdık şıkıdık oynayabilirsin
10 Yorumla
1 yılMesleğin ne ki?
12 Yorumla- 1 yıl
İş güvenliği uzmanı ve çevre mühendisiyim
- 1 yıl
Ne yapıyorsun ki tam olarak çok mu yorucu
Gizli Üye(18-24)1 yılAynı durumdayız ama yaşım 25 bir de işsizim ben de diyorum ki işimi düzenimi kurup şimdi tekrardan üni mi okusam?
00 Yorumla
1 yılTekrar üniversiteye başladım aynı nedenle
10 Yorumla
u 1 yılBence öyle dusunme vardır sevebilcen yani
00 Yorumla
1 yılHangi mesleği seçtin ki
00 Yorumlane iş yapıyorsun yaaa seni bu kadar üzenn
00 Yorumla
1 yılYapacak bir şey yok
00 YorumlaÇevre mühendisliği iyi değil mi
00 Yorumla
1 yılişine gücüne bak