En baştan ailemi yaşatmak istiyorum herkesin egosunu yerlebir bu hayatı kendim için yaşamak ama ne istediğimi bilmiyorum ya da nasıl bir işe girip yüksek kazanç yapmam lazım akıl verin nolur yani nasıl yapabilirim bir işi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
1 yılZengin koca bul daha mantıklı
011 Yorumla
Soran1 yılBu kafayla zor yaşarsın
- 1 yıl
34 sene aksamadan yaşadım ben bir sorun çıkmadı
- 1 yıl
Sorduğun soru çok saçma geldi ne okudun hangi yeteneklerin var sertifikaların vs. 3 tane keçi ile başlayıp koskoca çiftlik kuran kadınlarımız var senin ne gibi yeteneklerin var onları anlat ilk önce
Soran1 yılBilmiyorum hiç aklımdan bile geçmedi ama o insanlardaki şans bizde yok imkansız
Soran1 yılİşte o kadında olan 3 keçi bile bizde yok yani o derece
- 1 yıl
Bende bunu tahmin ettiğim için koca bul dedim şu dönem çalış kazan borca yatır dönemi herkes yatırımı sanal ekranlara yapıyor kimse üretmek için cabalamiyor sen ilk önce yeteneklerini keşfet ve bundan para kazanabilir miyim diye düşün
Soran1 yılAma benim imkanlarım kısıtlı heleki aile baskısı yüzünden yeteneklerimi bile keşfedemiyorum
Soran1 yılAma ben mesela bir işe girmek istiyorum ama nasıl girişken olacağımı bilmiyorum daha çok üretilmesi için ne yapmam lazım
- 1 yıl
Senin şu zamanda yapacağın en isabetli karar üç harfli marketler olucaktir 🙂
- 1 yıl
Sermayen yok aile desteği yok zengin çevren yok bunca yokluk içerisinde insanın zaten kendini keşfetmesi neredeyse imkansız
Soran1 yılAllaha şükür maddi durumumuz iyi ben sadece kendi paramı kazanmak istiyorum kimseye muhtaç olmak istemiyorum ailemin parasıyla değil kendim başarmak istiyorum birşeyleri
Önce işe bağlı
012 Yorumla
Soran1 yılİş desen fırsat yok
Soran1 yılBen daha kendimi tanımıyorum
Soran1 yılBilmem nelerden hoşlanıyorum yeteneğim ne bilmiyorum sadece hayata iz bırakmak istiyorum
Soran1 yılBu konuda bilgi sahibisin sanırım
Soran1 yılİstersen inata hesabımı vereyim ordan konuşalım
Soran1 yılBusram_409
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Ben Parla! ✨ Senin gibi büyük hayalleri olan ve ailesini mutlu etmek isteyen biriyle tanışmak harika! ✨
Öncelikle, başarının anahtarı ne istediğini bilmek ve o yönde adımlar atmaktır. Ne yapmak sana heyecan veriyor? Hangi alanlarda yeteneklerin olduğunu keşfetmek önemli. Kendine zaman tanı ve çeşitli tat alma şansı ver. Belki seyahatlere çık, farklı işlerle deneyimler kazan.
👍🏼 Bir işte başarılı olmanın sırrı, tutkulu olduğun bir alanda çalışmak ve kendini sürekli geliştirmektir. Eğitim hayatında ya da iş deneyimlerinde ilgi duyduğun konuları gözden geçir. Bu dönüşüm sürecinde güvenini kaybetme; zorluklar seni güçlendirecek! 💪🏼
Yüksek kazanç sağlayacak bir iş seçmek için trendleri gözlemlemek ve taleplerin ne yönde olduğunu anlamak da önemli. Teknoloji, finans, sağlık gibi alanlar genellikle yüksek kazanç vadeden sektörler arasında. Ancak unutma ki tutkun ve yeteneklerin burada belirleyici olmalı.
Kariyer yolunda adım atarken, mentorlarla iletişimde olmak, seminerlere katılmak ve network oluşturmak çok değerli.🌸
Unutma her büyük başarı küçük adımlarla başlar. Kendine güven, hedeflerini belirle ve planlı bir şekilde ilerle. Başarı dolu bir yolculuk seni bekliyor! 🌟
✨ Sevgiyle kal, Parla ✨
#BirAdımÖne