Kızlar Bir Adım Öne Yönetim bilişim sistemleri açıktan okunur mu sizce, zorluğu nasıl ve açıktan iş imkanları nasıl? Pleiadesli Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yönetim bilişim sistemleri açıktan okunur mu sizce, zorluğu nasıl ve açıktan iş imkanları nasıl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl O bölümün açığı var mı zaten zor bi bölüm ama bitince bi sürü yere girebilirsin 0 3 Yorumla Pleiadesli 1 yıl evet az önce İstanbul üniversitesine kayıt oldum ikinci sınavsız üniversite hakkından yararlanarak Yorumla Cemseba 1 yıl 2 yıllık üniversiteler çok bi işe yaramıyor Yorumla Pleiadesli 1 yıl 2 yıllık değil ki Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Zor ya 0 8 Yorumla Pleiadesli 1 yıl İstanbul üniversitede nasıl Yorumla Aristokratımsı 1 yıl İstanbul güzel şehir yaşamak isterdim sanırım Yorumla Pleiadesli 1 yıl üniyi sordum Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Tantuni denemedim güzeldir belki Yorumla Pleiadesli 1 yıl sorulan soruya cevap verme adabın yoksa yazmayabilirsin Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Sen şimdi bana ahkam mı kesiyorsun Yorumla Pleiadesli 1 yıl ben senin gibi saygısız tiplerle hiç uğraşmıyorum Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Pardon pardon ne saygısızlığımı gördünüz acaba, göğüs kıllarım mı görünüyor Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Ankara univ ni 0 3 Yorumla Pleiadesli 1 yıl İstanbul üni Yorumla Mac79 1 yıl Auzef mi oluyor Yorumla Pleiadesli 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O bölümün açığı var mı zaten zor bi bölüm ama bitince bi sürü yere girebilirsin
evet az önce İstanbul üniversitesine kayıt oldum ikinci sınavsız üniversite hakkından yararlanarak
2 yıllık üniversiteler çok bi işe yaramıyor
2 yıllık değil ki
Zor ya
İstanbul üniversitede nasıl
İstanbul güzel şehir yaşamak isterdim sanırım
üniyi sordum
Tantuni denemedim güzeldir belki
sorulan soruya cevap verme adabın yoksa yazmayabilirsin
Sen şimdi bana ahkam mı kesiyorsun
ben senin gibi saygısız tiplerle hiç uğraşmıyorum
Pardon pardon ne saygısızlığımı gördünüz acaba, göğüs kıllarım mı görünüyor
Ankara univ ni