Gaziantep'te CHP'li Belediye Başkanı Ali Doğan'ın bir laboratuvar ziyaretinde yaşananlar gerçekten düşündürücü! 😡 Kadın ziraat mühendisinin eline fiziksel olarak müdahale etmesi, iş dünyasında maruz kalınan baskının bir örneği niteliğinde. Bu tür davranışlar, yöneticilerin egolarının bir yansıması mı? 🤷♀️
Sen de benzer durumlarla karşılaştın mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılOrtada iki yanlış var.
Basın karşısında protokol önünde sunum yapılırken eller cepte olması hoş olmamış.
Belediye başkanı olacak yaratık ise aynı şekilde onca insanın ve basının karşısında nezaketsizliğin uç örneğini sergilemiş. Bir şekilde siyasette kendine yer edinenler, kendilerinde her türlü kabalığı, nobranlığı yapmaya hak görüyorlar. Yeni Türkiye siyasetçi profilinin basit bir örneği olmuş00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBelediye başkanı ziyaret odağını değiştirip kendisine sözde saygı beklemiş.
O kadın elini cebinden çıkarıp da anlatsa o başkanın anlamayacak olacağına bahse girerim.
Kendini geliştirmemiş bireylerin sözde saçmalıklarıyla, kaprisleriyle söz etmeyi ne zaman bırakacağız yaa. Pöff.
00 Yorumla
1 yılDoğru yapmış kendisi bizim belediye başkanımız yani hocanın öyle bieseykeranlatmadi yanlış bu ezelden beri böyle heryerde böyledir kendisi çok iyi bir insan Ali Doğan çok güzel icraatlar yapıyor işinin hakkını veriyor desem yeridir ama bu videoyu bende anlamadim
00 Yorumla
1 yılValla çok terbiyesizce bir hareket, dün mü ne başka bir okulda da müdür, bir öğretmenin odasının kapısını kırdırmış ya biz niye hala vergi veriyoruz bu sefiller için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
31Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal değildir bence
00 Yorumla
1 yılHer seyide cinsel tacize yorumlamayin oldu olacak kadinlara bakmakta hapis cezasi olsun isinize geldigi herkese kotu adam profile ciziyorsunuz bu kadar art niyet fazla kul hakki yemekten korkun biraz.
00 Yorumla
1 yılMerhaba,
Olay ne bilmiyorum!
Saygı önemli şahsım adına, ikisininde yaptığını doğru bulmuyorum!
El ile müdahale edilmez, eli cebinde de konuşulmaz!
Dingonun ahırında konuşmuyor!00 YorumlaAnlattığı şeye odaklanmıyor da eli cebinde ona bakıyor. Aşağılık kompleksi var bazı insanlarda...
30 Yorumla
1 yılMünasebetsiz ne haddine müdahale etmek? Böyle zamanlarda şöyle sert bir tepki gösterilmesi gerekiyor ki hadlerini bi daha aşmaya cüret edemesinler.
10 Yorumla
1 yılOnun o elini alır… hayatı boyunca bir vasıfa birileri aracılığıyla gelmiş insanların karakteri o vasfı taşıyamaz bundan dolayı da bir tarafları kaf dağına yükselir.. her neyse..
00 Yorumla
1 yılKadın kadınlığını bilecek ona orada sen kim oluyorsunda bana dokunuyorsun diye caz yapıp polis çağıracak sapıklık bu hayırdır sen kadına ne hakla dokunursun hertürlü tazminat ta açabilir
00 YorumlaÖzür dilerim sanırım sitedeki tek Türk benim mansplanfiigkng Tarzında bir şey söylemişsin de o benim sözlüğümde yok Türkçesini biliyorsan yardımcı olmak isterim
01 Yorumla- 1 yıl
Arkadaş sinirden yazamamış düşün ona takılmayın bence
Kadın saygısızlık yapıyor adam uyarıyor bunun nesi bu kadar abartılıyor. Akp belediye başkanı olsa hazırolda beklerler. Ne kadar ikiyüzlü insanlar var bu ülkede
00 YorumlaBir kere dokunamaz zaten o ayrı. Ama bir şey göstermek için veya bir şeyi test etmek amaçlı dokunduysa ona lafım yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılelin cebinde konusulmasi yanlistir. ama boyle hatalari olan insanlari herkesin onunde degilde ayri bir yerde insanca uyarmak lazim. cunku burada kasitli bir saygisizlik yok. karsi taraf cocukca davranmis orada mudahale ederek.
00 Yorumla
1 yılgördüm. cidden rezalet. böyle insanların bu yerlere getirilmesi ayrı bir ayıp. umarım hakettiğini bulur.
00 Yorumla
1 yılaskerdeyken belediye baskanina en son cay vermistim. komutanin yaninda once bana vereceksin dedi. sen kimsin dedim. sustu.
00 Yorumla
1 yılKınıyorum şehrim ülkem böyle şeylerle anılmasa keşke.
10 YorumlaYine şu erkeklere bela olumak istemiyorum ya. Siyasetteki neredeyse tüm erkekler pisliğin teki
00 Yorumla
1 yılAşağılık kompleksi ve kibir. Adeta ülkede siyasetin özeti bu.
00 YorumlaBelediye başkanı adı üstünde biz seçtik şimdi niye ağlıyoruz?
00 YorumlaBunlar 3 üncü sınıf hareketler kimseye yakışmıyor hele bir bürokrata hiç yakışmıyor
00 YorumlaEgosuz geri, bir kadına bir mühendise nasıl müdahale edersin sen öyle. Haddini bilmez siyasetçiler çok her partide.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİyiki Chp liymiş akp li olsa taciz tecavüze kadar giderdi. Nede olsa çoğu imam hatipli sapık yahudi kökenli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılvideonun başlangıcında kadın elini koyduğunda saygısız dedim. ama sonra başkanın yaptığı daha büyük saygısızlık o aşikar. bende mühendisim hiç elim önlükte öyle durmuyor
00 Yorumla
1 yılTamamen haksız.. elini cebine soktu ise ne olmuş? Yazık çok yazık
00 Yorumlaİgrenc ya şu yaşlılar bir türlü koltuğu bırakmıyor
10 Yorumla
1 yılAlice öküzler diyarında
00 Yorumla
1 yılEli cebinde anlattığı için mi müdahale etmiş
00 Yorumla
1 yılnormal değil kesinlikle
00 Yorumla
1 yılBelediye Başkanı g** veren olunca normal
00 Yorumla
1 yılCHP yaparsa normal AKP yaparsa normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa v sak.. saplagi gecireceksin bir tane
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNormal tabi akp liden uzak durun siz
00 YorumlaÇok büyütmeyin
00 YorumlaAkpliler hiç konuşmasın bence 😂
00 Yorumla
1 yılNormal
00 Yorumla
1 yılY kromozomuu
00 Yorumla
1 yılKlasik yobaz chp
00 YorumlaBence womansplaining
00 Yorumla
1 yılTerbiyesizlik yapmış
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
1 yılSiyasetçilerin hepsi aynı b. k
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Nizip Belediye Başkanının bu hareketi normal mi yoksa bu bir mansplaining mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat