Güçlü kadınlar hoşuma gidiyor, toplumun algılarını kıran, sürekli erkek yapar dedikleri faaliyetleri yapabilen kadınlar. Yeri geldiğinde hesabı ödemesi, arabayı sürmesi, sizi bir yerden alıp bırakması gibi... Sizin böyle düşünceleriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılErkeklerin çoğu güçlü kadın yanında aşağılık kompleksine giriyor. Suratları düşüyor, kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar. Tam tersi nadir olan bir şey.
15 Yorumla- 1 yıl
Bende sendrom yok gördüklerimi söylüyorum. Herkes sen değil
- 1 yıl
Eic için de teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Güzel kadın beni tercih etse o kadar tahrik edici olmayabilir ama güçlü kadınsa farklı olurum
12 Yorumla
1 yılAsgari ucret ile gecinen cocuklarini okutmak icin varini yogunu veren bi kadin da guclu mudur senin gozunde
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSence bu tarz erkekler neden boyle istiyor? Biliyosun ki ataerkil toplumda yasiyoruz yani cogunluga aykiri olan bu kisilikteki insanların travmasi mi var acaba
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCogunliga gore yasa demiyorum. Neden diye soruyorum
- 1 yıl
İnsanlara doğumundan itibaren biçilen ve yapılmaya zorlanan basmakalıp hareketleri reddedici bir anlayış ile kendi çizgilerini çizmek. Kendi dünya görüşüne sahip olup adaletli bir şekilde hareket etmeye çalışmak. Tabi bu toplumun bazı kesimlerinde travma ya da ataerkil toplumun tam tersi aykırı düşünce denilerek; basmakalıp dar düşüncelere sahip insanlar tarafından anlaşılmıyor :) Senin anladığın gibi erkeklerin yaptıklarını kadınlar yapsın değil yani bir erkek yemek yapabildiği gibi bir kadın hesap ödeyebilir... Ayrıca toplumumuzun kökenlerinde de güçlü kadın imajı hep vardı; hani iş "böyle bir toplumda yaşıyoruz" cümlesine gelirse biraz tarih araştırması tavsiye ederim.
Cevap sahibi1 yılOhoo ben baya bi yanlis anlamisim seni. Benim aklima o kadar farkli seyler geldi ki bu site sag olsun aklima daha cok fantezisel anlamda soruyosun zannettim. Sahip-kole tarzi bi sey soruyosun sandim. Herhangi anonim bi kiz hesabı acip burada takilirsan ne demek istedigimi cok iyi anlarsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne