İçimde ukte kalan ama bir türlü çalışmaya bile cesaret edemediğim bir konu aslında çünkü matematiğin kötü olduğu için kolay yoldan meslek edin napcan üniversiteyi diyen ve manevi bir destek görmediğim bir ailede büyüdüm açıkçası matematiğim kötüydü ama bu çalışmadığım için veya üstüne gitmediğim veya bana bu konuda yol gosteren olmadığı için diye düşünüyorum çünkü saatlerce ders için agladigimi bilirim yani derslerimi önemseyen bir öğrenciydim ama bildiğim ve istediğim tek bir şey var oda o önlüğü giyebilmek sizce bunun için geç mi kaldım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu biraz da galiba can sıkıntısi kendinize meşgale arıyorsunuz bir hedef koyuyorsunuz ben memur olsam tek yapacam şey evlenmek ve ölmeyi beklemek... sınava çalışmak uzun süre çok mu hoşunuza gidiyor yahu helal olsun
08 Yorumla
Soran1 yılKafam dağılsın diye paragraf çözen o insan için doğru bir yorum olabilir chndsmjxksms
Soran1 yılFbnemxkcjdsk buda olabilir tabii
- 1 yıl
Değişik bir hobi zaman geçirme tarzın var 😂😂😂 ben kpssye bir kere düzgün hazirlanamadim çok zor geliyor uzun süre aynı motivasyonla devam etmek seni tebrik ediyorum😂
- 1 yıl
Bir de tip kazanmak çok yorucu okumak ayrı yorucu vah ki ne vah
Soran1 yılCndndjjcsnsk beni güldürdün saol yani aslında ilk sene ben de aynıydim yaş geçiyor ömür geçiyor ailedende para istenmiyo mecburluktan asıl hikayem uğur abladir (tıp) fhfnsmxkfnsmsmks
- 1 yıl
Anladım ben seni hayalini gerceklestir o zaman en azından dene şansını kendini derse ver sıkı çalış olursa olur okursun şimdiden başarilar diliyorum... ben senin yerine yoruldum simdidenn😂
Soran1 yılTeşekkürler saolun 😂
- 1 yıl
Rica ederim😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Yapılabilir ama yol gösterilmesi lazım sınavsız yurt dışında da tıp okuyabilirsin ülkemizde oldukça yaygın
16 Yorumla
Soran1 yılEvet onunda duydum ama ondada birçok ülkeden gelen insanlar olduğu için o da zor ayrıca dilde ister tam bir bilgim yok tabi bu konuda
Soran1 yılBunun hakkında yol gösterici bı video falan biliyorsan söyleyebilir misiniz daha detaylı bir araştırma yapmak istiyorum
- 1 yıl
Bu herkesin şahsi tecrübesidir bununla ilgili ne desem size boş öğrenci çalışma durumu farklıdır çünkü yks adına söylüyorum eğer ülke dışında okuyacaksan baküde bildiğim kadarıyla yıllığı 5 bin dolar olması lazımdı ingilizce veya azarbaycan lisanında hazırlık alıyorsun 1 yıl etti 7 sene vs vs merak ettiğiniz bir şey varsa buyrun.
Soran1 yılTeşekkür ederim saol bilgiler için
1 yılHiçbir şey için geç değil.. hangi kurumdasın
16 Yorumla
Soran1 yılAdliye
- 1 yıl
Yani tekrar çalış ama yoğunluk çoktur sizin orada
Soran1 yılHemde nasıl hem iş hem yks olur umarım özel ders falan arastiricam
- 1 yıl
Haftasonları ve akşamları abanın😄
Soran1 yılChndschsjs ilk olarak kendimi tedavi edicem sanırım çünkü baya zorlu olucak
- 1 yıl
Ahahaa yok ya iyisiniz
La 39k maas alıyon ne tıpı ndndndmdmsk
06 Yorumla
Soran1 yılBeynim dinlemiyor istiyor
Soran1 yılKatip
Soran1 yılHer mesleğin kendine göre zorluğu vardır içine girmeyince bilemzsiniz tabi çok zor değil sırtımda taş tasimiyorum temiz bir iş kafa yoruyor daha çok
1 yılKazanırsın
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Memurum ve tıp okumak istiyorum sizce kazanabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat