Yeni bir şehire taşındım. çalıştığım yerde herkes yaşlı ve çokta sıcak kanlı değiller. kendime arkadaş edinmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum? Büyük şehir bide
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYeni bir şehre taşınmak, özellikle çevrende sıcak kanlı olmayan insanlarla karşılaştığında, yalnız hissetmene neden olabilir. Ama büyük bir şehirde olmak aslında bir fırsat; farklı ortamlara girip kendine uygun arkadaşlıklar kurabilme şansın daha fazla.
Arkadaş edinmek için birkaç yolu deneyebilirsin. İlk adım, ilgi alanlarına göre sosyal etkinliklere katılmak olabilir. Büyük şehirlerde genellikle hobiler, spor, sanat, yoga gibi farklı alanlarda kurslar, atölyeler veya topluluklar bulunur. Bu tür etkinliklerde benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışabilir ve ortak noktalardan sohbet açabilirsin.
Ayrıca, sosyal medya ve uygulamalar da yeni insanlarla tanışmak için iyi bir yol olabilir. Katıldığın etkinlikler ya da semt hakkında yerel grupları keşfetmek, bir kahve içmek için bile olsa insanlarla iletişim kurmanı kolaylaştırabilir.
Zamanla, çevrene alıştıkça ve farklı insanlarla tanıştıkça daha rahat hissedeceksin. Sabırlı olmak önemli, çünkü yeni bir çevrede insanlarla hemen yakınlık kurmak zaman alabilir. Ama ne kadar çok sosyalleşme fırsatı yaratır, kendini yeni ortamlara açarsan, o kadar hızlı bir şekilde arkadaşlıklar kurabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
yaşlıların olduğu yerden ayrılmalısın ya da başka çevre edineceksin.
00 Yorumla
1 yılBüyükşehir ise sahile gidin kafelere gidin ya da kursalara katılın oradan arkadaş edinebilirsiniz
00 YorumlaSosyal medya veya takıldığın yerler olabilir
00 YorumlaÖnemli olan senin kendine olan güvennin
00 YorumlaAçık alan bar yerlerine git
00 YorumlaNeresi orasi
00 Yorumla
1 yılZamana bırak çevreyi tanıdıkça olur
00 Yorumla
1 yılHangi şehirdesin
00 Yorumla
1 yılEspresso Lapa git
00 Yorumla
1 yılSosyalleş.