Kızlar Bir Adım Öne Olgun bir kadın hangi işlerde çalışabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ne tür firmalarda çalışabilirim yardımcı olur musunuz? Olgun bir kadın hangi işlerde çalışabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Orta düzeyde bilginiz olan bir çok işte çalışabilirsiniz. Önemli olan o branşta devamlı yeni bilgiler eklemek.. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Ne mezunusun. Ne iş yaparsın. Bildiğin ne var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tecrübesi yoksa hiçbir yerde çalışamaz genel olarak. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Var Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaç ve kaç yıl ne tecrübesi var? Soran 1 yıl 30 8 yıllık tecrübem var Cevap sahibi 1 yıl Tamam ama ne tecrübesi. Soran 1 yıl Garsonluk satış danışmanı bulaşıkçılık
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Mesleği yoksa yapa bileceği her işte senmi 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Yaşı kaç bu olgunun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 40 yaş altı Yorumla Soran 1 yıl 30 Yorumla
UY_Scuti Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Olgun da ne kadar olgun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 30 Yorumla UY_Scuti 1 yıl Olgun mu yahu genç 30 Yorumla Soran 1 yıl 🤭 Yorumla UY_Scuti 1 yıl İl neresi Yorumla Soran 1 yıl Ankara Yorumla UY_Scuti 1 yıl Aaa gizliden çıksana Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olgun derken 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ben 30 yaşındayım ama genel olarak iş arkadaşlarımında büyük olmasını istiyorum gençte olabilir ama hepsi genç olunca iyi olmuyo Cevap sahibi 1 yıl 30 nedir ya daha dur.. Soran 1 yıl Ya ben şunun için dedim öğrenci tiplerle pek çalışmak istemiyorum zaten becerikli biriyim her işte çalışıtım☺ Soran 1 yıl Çalışırım Cevap sahibi 1 yıl Zaten normal bir is yerinde genelde bu yaslar olur ortalama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Orta düzeyde bilginiz olan bir çok işte çalışabilirsiniz. Önemli olan o branşta devamlı yeni bilgiler eklemek..
Ne mezunusun. Ne iş yaparsın. Bildiğin ne var
Tecrübesi yoksa hiçbir yerde çalışamaz genel olarak.
Var
Yaş kaç ve kaç yıl ne tecrübesi var?
30 8 yıllık tecrübem var
Tamam ama ne tecrübesi.
Garsonluk satış danışmanı bulaşıkçılık
Bu çok geniş bir soru
Her işte çalışabilir
Mesleği yoksa yapa bileceği her işte senmi
30
Fabrika olabilir çay servisi olabilir
Kendi işini kurabilirsiniz. Sermayesiz
Muhasebecide çalışabilirsin
her iş çalışabilir
Yaşı kaç bu olgunun
40 yaş altı
30
Olgun da ne kadar olgun
30
Olgun mu yahu genç 30
🤭
İl neresi
Ankara
Aaa gizliden çıksana
ne mezunu oldığuna bağlı
Lise
Bebek bakıcılığı
Gıda sektöründe çalışabilirsin
Yani yeteneğine kabiliyetine bağlı
Okul?
Satış sorumlusu
Kurumsal ofisler
olgun kadın herseyı ıyı bılır
Olgun derken
Ben 30 yaşındayım ama genel olarak iş arkadaşlarımında büyük olmasını istiyorum gençte olabilir ama hepsi genç olunca iyi olmuyo
30 nedir ya daha dur..
Ya ben şunun için dedim öğrenci tiplerle pek çalışmak istemiyorum zaten becerikli biriyim her işte çalışıtım☺
Çalışırım
Zaten normal bir is yerinde genelde bu yaslar olur ortalama
Ev temizliği
aşçı garson
Market