şu an biraz borçlarım var onları kapatıp daha iyi bir işe gireceğim şu an çalıştığım yerde gram gidesim calisasim yok öğlen 1 akşam 9 hep. Kendimi biraz sıkıp çalışmam lazım nasıl motive edebilirim kendimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKendine şunu söyle kanks. İşi sevmek zaten kendini köleliğe kaptırmış zihinleri işi. Bir insan neden başkası iin köle gibi zaman harcayıp bunun mutlu mutlu yapsın ki? Hepimiz ihtiyaçlarımızı karşlılamak için çalışıyoruz. E madem öyle işi sevmişim sevmemişim ne önem var? Ay sonunda taksitler ödeniyor kredi ödeniyor mu? E o zaman sttir et eğlenmene bak. Aman şöyle yapmıyım amaan böyle yapmıyım laf yerim kızarlar laf söylerler falan hiiiiiiç telaş etme. Kovarlasa da zaten sevmediğin bir iş. Kolayca yenisini bulacağından emin ol.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
1 yılBazen oluyor öyle biraz sıkacan dişini düzlüğe çıkanakadar kolay gelsin
00 Yorumla
1 yılBorçlarını ödeyip rahat ettiğin zamanların hayalini kurabilirsin.
00 Yorumla
1 yılDayan bende aynı durumdayim
12 Yorumla
Soran1 yılGel senle bı sarılalım 🥹
- 1 yıl
Annemde zorluyor ya
Çalışmam lazım diyerek motive olabilirsin başka çare yok
00 Yorumla
1 yılBorçlarla seirkfg
00 Yorumla
1 yılNeden hep sabit
07 Yorumla
Soran1 yılÇünkü hizmet sektörü 🤮
- 1 yıl
Saatler dıyorum neden 1-9
- 1 yıl
Neden 9 -5 degıl
Soran1 yılGratiste çalışıyorum 9-5 hafta da bir tane çıkışım oluyor yani insanlar çok anlayışsız 9 da kapatıyoruz diye tepki gösterenler bile var onlara kalsa gece 12 de kapaticaz
- 1 yıl
Tmda insanlardan önce çalışanlarda ıbnlk var gıbı kım ayarlıyo bu saatlerı
Soran1 yılYo herkesin böyle bir mağza müdür hep kendine erken çıkış verir o ayarlıyor ona da zaten bı şey diyemiyorsun ki iğrenç bir şirket sürekli mobbing yapıyorlar mağza müdürü bize bölge müdürü mağza müdürüne aklı olan çalışmaz
- 1 yıl
Öyle bir dünya yok müdür degıl kaymakam olsa adaletli davranması lazım. Şunu unutma şirketler kötü degıl iş bilmez yonetıcıler herseyı mahfeder.
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı durumdaym
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hiç istemediğim bir işte çalışmak zorundayım, nasıl motive olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat