Kızlar Bir Adım Öne Türkiye şartlarında kadın olmak nasıl bir şey sizce? Zelihayuksrk Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Türkiye şartlarında kadın olmak nasıl bir şey sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. kötü durumdur maalesef 0 0 Yorumla
MehmetDemirrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Görünüşe bakılırsa hiçte zor değil. zorluğu en son annelerimiz çekmiş 0 1 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl 🤔 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% 1 yıl Dünya şartlarında kadın olmak zorher ülkede bir çok zorlukla karşılaşıyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İğrenç , açık giyinsen kuzum*u derler gece dışarı çıkınca yollu olursun ammk ev hanımı olsan çalişmasan ayri şey derler tam mallar 0 0 Yorumla
reısaga_55 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Zordur 0 3 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Öyle Yorumla reısaga_55 1 yıl Sünnet olmak da zor erkek de ama Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Yazamıyorum Yorumla
opheliaze Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl çok zor 0 1 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Haklısın Yorumla
Berk_brk07 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İyi bir şey 0 1 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Neden Yorumla
tgyayn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Kadın olmak değilde insan olmak desek 0 1 Yorumla tgyayn 1 yıl Cinsiyet farketmez burada yaşam zor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kötü durumdur maalesef
Görünüşe bakılırsa hiçte zor değil. zorluğu en son annelerimiz çekmiş
🤔
...
Dünya şartlarında kadın olmak zor
her ülkede bir çok zorlukla karşılaşıyorlar
İğrenç , açık giyinsen kuzum*u derler gece dışarı çıkınca yollu olursun ammk ev hanımı olsan çalişmasan ayri şey derler tam mallar
Çok güzel, her türlü torpillisin,
Zordur
Öyle
Sünnet olmak da zor erkek de ama
Yazamıyorum
çok zor
Haklısın
İyi bir şey
Neden
Çok zor
Kadın olmak değilde insan olmak desek
Cinsiyet farketmez burada yaşam zor