Kızlar Bir Adım Öne 26 yaşındayım. İşsizim ve hayatımın aşkını bulamadım. Çok mu geç kaldım her şey için? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Patron taciz ine karşılık vermediğim için işten atıldım kendimi çok kötü hissediyorum 26 yaşındayım. İşsizim ve hayatımın aşkını bulamadım. Çok mu geç kaldım her şey için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Hayır gecikmedin şu dönemde iş bulmak çok zor zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Patron ne yaptı?Bende 25 yaşında 7 aydır işsizim aşk yok Takılma Allah’ın izniyle düzelir pozitif düşün pozitif olsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl kötü değilde şanslı hisset bence. iş bulunur.🤷♂️hayatının aşkı için aynı şeyi kolayca söyleyemem🙃 0 0 Yorumla
31rppp Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Yani geç kalmişsin millet o yaşlarda kalp krizi mırizi geçirmeye başliyor ohooo o 🫂 0 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Bazen işler ters gider 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Benim hep ters gidiyor Yorumla sakızkabugu 1 yıl Sebebi nedir hiç düşündün mü? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır gecikmedin şu dönemde iş bulmak çok zor zaten
Patron ne yaptı?
Bende 25 yaşında 7 aydır işsizim aşk yok
Takılma Allah’ın izniyle düzelir pozitif düşün pozitif olsun.
kötü değilde şanslı hisset bence. iş bulunur.🤷♂️hayatının aşkı için aynı şeyi kolayca söyleyemem🙃
Yani geç kalmişsin millet o yaşlarda kalp krizi mırizi geçirmeye başliyor ohooo o 🫂
Bazen işler ters gider
Benim hep ters gidiyor
Sebebi nedir hiç düşündün mü?
Ben de benzer durumdayım
Endişe etme, mutluluk yakındır umarım
Ohaa iyi yapmmışın çok geçmiş olsun
Aynı durumdayız...
Değil