Kızlar Bir Adım Öne Besyo gelecek için iyi bir hedef midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Okusam önüm açık olur mu Besyo gelecek için iyi bir hedef midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence değil öyle olsaydı şu an ben yazılımcı olmazdım. 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ben lisede bilişim mezunuyum. Yaşım da 24,25 ime giricem yazılım okumak mantıklı olur mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En mantıklısı ingilizcende varsa çok iyi paralar alırsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi kendini gelitirirsen 100-200k alanlar var Yorumla Soran 1 yıl İngilizcem az cok bar Yorumla Soran 1 yıl Var yani lisede sınıf 2. cisiydim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendini geliştirir ve ingilizceyi c1 c2 yaparsan ilerde çok para alırsın Yorumla Capkin_Boy 1 yıl İngilizceyle besyonun alakası nedir? Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Okurdan işsiz kalırsın benden uyarması 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Niyeee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence değil öyle olsaydı şu an ben yazılımcı olmazdım.
Ben lisede bilişim mezunuyum. Yaşım da 24,25 ime giricem yazılım okumak mantıklı olur mu?
En mantıklısı ingilizcende varsa çok iyi paralar alırsın
Tabi kendini gelitirirsen 100-200k alanlar var
İngilizcem az cok bar
Var yani lisede sınıf 2. cisiydim
Kendini geliştirir ve ingilizceyi c1 c2 yaparsan ilerde çok para alırsın
İngilizceyle besyonun alakası nedir?
Okurdan işsiz kalırsın benden uyarması
Niyeee
Açık sayılır
Fena sayılmaz