Golbol Kadın Milli Takımı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda İsrail'i 8-3 yenerek üst üste üçüncü kez altın madalya kazanma başarısını elde etti! 🎉🏆 South Paris Arena'da gerçekleşen yarı finalde, Türkiye son iki Paralimpik Oyunlar şampiyonu unvanını korumak için sahaya çıktı. İlk yarıyı 7-2 önde tamamlayan milli takım, maçı da 8-3'lük skorla kazanarak altın madalyaya uzandı. 🥇
Görme engelli sporcularımız, Rio 2016 ve Tokyo 2020'nin ardından Paris 2024'te de altın madalya kazanarak Türk spor tarihine adlarını altın harflerle yazdırdı. ✨🇹🇷 Golbol Kadın Milli Takımı, Türkiye adına Paralimpik Oyunlar'da en fazla altın madalya kazanan ekip olma unvanını elde etti. Kadınlarımızın bu muhteşem başarısı, Türk sporunun geleceği için umut verici bir işaret! 👏❤️
Sence bu başarı, Türk kadın sporcularının uluslararası arenada daha fazla öne çıkmasına nasıl katkıda bulunacak? 🤔

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Öyle görünüyor gadası
Evet başlıyor bence de
Esas başarı paralimpikte geliyor. Bugün de yüzmede altın madalya aldık. Tüm engellilere yetenekleri doğrultusunda imkanlar sağlanmalı. Onlar daha çalışkan oluyorlar.
ilk yaridaki hatayi farketmekte cok gec kalmis Israilli kopekler.
Böyle bir sporun varlığından dün haberim oldu daha :)
Belki de başlıyordur. Bilemiyorum. Öte yandan bu fotoğrafta bir tuhaflık mı var, yoksa bana mı öyle geliyor?
Kadınların çok abartıldığını düşünüyorum zaten kimsenin umrunda değil
İ*raili yenmemiz çok iyi oldu özellikle
İlerleyen zamanlarda göreceğiz
Başlayabilir
Kanka golbol ne
Hayır
golbol ne ya :)