Niye ezik görünesin ki ne mana yani? Ayrıca seni işe almayacak firma her türlü almaz. Ağzınla kuş tutsan da almaz istemezse. Evet ekonomik anlamda iş gerekli bir şey ana kendinizden de taviz vermeyin yahu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇok özgüven rahatsız edebilir. Tabii başvurduğun pozisyon üst yönetici kadrosunda ise durum değişir. O zaman özgüven iyidir. Daha alt pozisyonlardan biri ise özgüvenli ama mütevazı olmak daha iyidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılitici değildir bence
00 Yorumla Kibirli durursan itici gelirsin. Fazla kasıntı tavırların olmayacak ve fazla tepeden konuşmayacaksın. Ama ezik ve özgüvensiz durman karşı tarafa bu işi başaramayacağın imajı verir. Çünkü özgüven başarının ön şartlarındandır
30 YorumlaÖzgüvenli dur. Caliskan disiplinli pozitif imaj ciz. Sadece para icin calismiyorum, calismayi isimi iyi yapmayi seviyorum de.
20 YorumlaÖzellikle rahat olman gerek, rahat olup itici de olmayacaksın kendınden emin cevaplar vereceksin
00 Yorumla
1 yılÖzgüvenli ve rahat olmalısın ezik olma şöyle düşün senin bir işe ihtiyacın var ise onlarında bir elemana ihtiyacı var. Kendine güven..
00 YorumlaTurkiyede kotu bir ozellik, yurtdisinda ise olmazsa olmaz
10 Yorumlakendinden emin görünmelisin ama karşındakini de aşağılamayacak şekilde
00 Yorumla
1 yılSen işveren olsan kimi ise alırdın? O sorunun cevabı= sorduğun sorunun cevabı
00 Yorumla
1 yılHayır aksine dikkat cekersin kimse çekingen olduğu için ovulmez iş hayatında 😊
00 YorumlaAyarı tutturmak gerekiyor ne ezik ne de gururlu durulmalı. Tam ortası en iyisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDetaya katılmıyorum, ben patrondan farksızimdir, hiç gerilmem çok rahatımdir, hatta benimle çalışmayan kendi kaybeder diyecek kadar
12 Yorumla- 1 yıl
O kadar iyisin o zaman işinde
Cevap sahibi1 yıl@Melezbirkız her konuda iyiyim ama olmasam da yaparım ederim derim yine sorun olmaz aynı davranırım
1 yılbu karşındaki yöneticinin ruh haline bağlı maalesef.
00 Yorumla
1 yılhiç bir zaman eksik olmak iyi değil
kendinden emin insan hep kazanır00 Yorumla
1 yıldozunda olması daha iyi. diğer türlü itici biri olarak görünülebilir.
10 YorumlaYani fazlasi zarar
00 YorumlaElbette özgüvenli
00 Yorumla
1 yılİşinin ehliysen hiç gerek yok
00 Yorumla
1 yılEzik durma egolu da durma
00 YorumlaHayır özgüven lazım
00 YorumlaHayır ama çok da kasmamak gerek
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
1 yılgüçlü görün
00 Yorumla