1 yılGelişmemiş bir ülkede (Türkiye) kadın olmak çok zor. Taciz tecavüz edilebilirsin, şeriat zart zırt ile seni kapatmaya, tüm haklarını elinden almaya çalışırlar, azıcık bakımlı bir şekilde sokağa çıksan 100 magara ayisinin sözlü, bakışlı tacizine ugrarsin, hayatlarında bir defa kadın eli tutmamış ezikler sırf kadın olduğun icin sana nefret duyar. Aksamlari evden çıkamazsın, bedenin objelestirilir. Ailen ve çevre tarafından baskı uygulanır, kadın cinayetine veya şiddete kurban gidebilirsin. Sırf giydiğin şort veya etek yüzünden 0rosbu damgası yiyebilrisin. DHA var ama neyse...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
her şey. Erkeklerin regl olması yok, gögüsler gözükmesin diye takılan sütyenin askılarının omuzda yara yapması yok, gece dışarı çıkınca laf atanı yok, kısa giyinince taciz edileni yok, taciz edilince "o da öyle giyinmeseymiş" diyeni yok, cinsel ilişkiye girse kaybedeceği bir şey yok bakirim dese inanılır kanıt yok, evlendi ve boşanmak istese onu öldürmeye çalışıp ceza almayan kocası yok, çok fazla insan geçmişi olunca o***spu muamelesi görmesi yok onlar için ellerinin kırı sonuçta. Daha sayayım mı? Beyler sadece insan olacaksınız onu da olamıyorsanız ölün daha iyi
11 Yorumla- 1 yıl
'Beyler sadece insan olacaksınız onu da olamıyorsanız ölün daha iyi' 👌🏻
Bu yaşıma kadar bir zorluğunu görmedim hep kendi bildiğimi okuduğum ve millet ne der diye düşünerek yaşamadığım için.. Zor olduğunu düşünme algısından çıkmalı insanlar.. Biraz dik başlı olmayı bilmek gerek..
10 Yorumla
1 yılBana kalırsa kadınlığın en zor yanı doğurganlık. İnsan doğruyorsunuz olum, kulağa çok acayip geliyor lan. Bundan daha zor ne olabilir tahmin edemiyorum :D
24 Yorumla- 1 yıl
Büyütmesi de zor , düşünsene 9 ay bir canlıyı taşıyorsun sonra doğum oluyor sonra dinlenemeden uykusuz geceler başlıyor..
- 1 yıl
Evet evet bu saydıklarınız da dahil zaten içine :D İkinci aklıma gelen de kişisel bakımınıza önem vermeniz. Biz erkekler bazen dikkat etmiyoruz ama siz etmediğinizde kafayı yiyecek seviyelere geliyorsunuz :D
- 1 yıl
Kadınlara bu hayatta erkekler gibi doğal ve dağınık yaşama hakkı verilmiyor çünkü, hep güzel ve bakımlı olmak zorunda yoksa aldatılır, bu da kadın mı be denir, dışlanır itelenir vs vs hemcinsleri arasinda bile yarış haline itiliyor kadınlar
Evde bile eşine bakımlı olmalısın zorbalığı da var... Bir de gelip kocaya baksalar don atlet fosur fosur yayılmaca 🚬 - 1 yıl
Tabii canım ilişkilerin ve toplumun fıtratında var böyle şeyler. Bakımlı olmak zorunluluk oluyor bazı anlayışlara göre. Baka kalırsa her şey insanın kendine gösterdiği saygıdan geçiyor. Başkasına olan saygıdan çok insan kendine saygı gösterip kendini sevmeli. Başkası istedi diye değil kendi nasıl istiyorsa öyle yaşamalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBence insan olmak zordur bu zamanda
10 Yorumla
1 yılKadına göre erkeğin :
Düşen sütyen askın yok.
Canını acıtan ağda yok.
Duştan sonra saatlerce uğraşacağın saçın yok.
Karnın da taşıyacağın bebek yok.
Cinsel ilişkiye girsen kaybedeceğin hiç bir yok.
Tek başına gece dışarı çıksan laf atacak yok.
Şort giysen bakacak kimse yok.21 Yorumla- 1 yıl
Siz iyimisiniz
Giydiğin yediğin herşeye kötü yorumlara maruz kalıyorsunuz maalesef kim neder diye yaşamayı bırakmalı bence insanlar
10 Yorumla
1 yılKadın olmak sadece Arap dünyası ve bizim
ülke de zor20 Yorumla
1 yılErkeklere kıyasla özgürlüğün daha kısıtlı olması ve de baskılar bence.
10 YorumlaKadın olmanın en zor yanı kalıplara sığdırmaları kadınlar şunu yapamaz kadınların işi değil erkeklerin işi kadın dedimi evlenecek çocuğuna bakacak kalıplar her özgür kadının baş düşmanıdır
10 Yorumla
1 yılBaşlı başına işte kadın olmak
10 Yorumla
1 yılPislik insanlarla uğraşmak
10 Yorumlaİçinde yaşamak
10 Yorumla
1 yılsarkıntılarla uğraşmak.
10 YorumlaDoğumdur bence
20 Yorumla
1 yılCok tatlı olmanız
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHamilelik benim gördüğüm