Kızlar Bir Adım Öne Başka bir şehirde kazanılan kamu işçiliği gitmeye değer mi maaşları yüksek mi? djfjksdkfkdksk Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendi şehrimdenn 10kat öte Başka bir şehirde kazanılan kamu işçiliği gitmeye değer mi maaşları yüksek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gereer Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Gitmeyip, kendş şehrin ya da yakınında olma ihtimalin var mı? Gidip eş durumu yabut özür grubu ile dönmek mümkün mü? 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bu devirde kamuda iş bulmussun git derim en düşük maaş 40 bin civarı bir yıl calis tain alirsin 0 4 Yorumla djfjksdkfkdksk 1 yıl Ama işçi Yorumla Bulutsencer 1 yıl Kadrolu işçi yani Yorumla djfjksdkfkdksk 1 yıl Evet Yorumla Bulutsencer 1 yıl Allahtan daha ne istiyorsun maaşı iyi ikramiye var sendikalı devlet te Yorumla
resulaybek Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl 25 bini geciyorsa ve sehirde kiralar ucuzsa gitmeye değer tabiki 0 2 Yorumla djfjksdkfkdksk 1 yıl Bilemiyorum maaşını Yorumla resulaybek 1 yıl Kendi ilinde bi iş ara belki iyi maaşla bilebilirsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Detayları alalım lütfen 0 7 Yorumla djfjksdkfkdksk 1 yıl Ben ankaradayım adıyamanda kazandım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sektör branş nedir Yorumla djfjksdkfkdksk 1 yıl Kamu işcisi diye geçiyor ama oturan bi iş😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tayin durumları nasıl acaba onları bilmek lazım ben İstanbul'da oturuyorum İstanbul'da kamu personeliyim kurum neresi senin Yorumla djfjksdkfkdksk 1 yıl Benim merak ettigim maaşı işte bi sıkıntı yok yaparım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En düşük memur maaşı ne kadar bilmiyorum 40 var mı acaba benim silahlı kuvvetler kurum maaş 52 yetmiyor 😝 Yorumla djfjksdkfkdksk 1 yıl benim ist degil dogu Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Maaş memurdan yüksek 0 5 Yorumla djfjksdkfkdksk 1 yıl 40 bin varmııdr yoksa masrafıma degmez ankaradan doğuya gidecegim Cevap sahibi 1 yıl 40 bine nefes alınmaz 55 ten başlıyor djfjksdkfkdksk 1 yıl Sence mantıklı gitmek djfjksdkfkdksk 1 yıl Sence mantıklı mı Cevap sahibi 1 yıl Bence mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gitmeyip, kendş şehrin ya da yakınında olma ihtimalin var mı? Gidip eş durumu yabut özür grubu ile dönmek mümkün mü?
Bu devirde kamuda iş bulmussun git derim en düşük maaş 40 bin civarı bir yıl calis tain alirsin
Ama işçi
Kadrolu işçi yani
Evet
Allahtan daha ne istiyorsun maaşı iyi ikramiye var sendikalı devlet te
25 bini geciyorsa ve sehirde kiralar ucuzsa gitmeye değer tabiki
Bilemiyorum maaşını
Kendi ilinde bi iş ara belki iyi maaşla bilebilirsin
on kat öte nedemek çok mu uzak demek istedin
Detayları alalım lütfen
Ben ankaradayım adıyamanda kazandım
Sektör branş nedir
Kamu işcisi diye geçiyor ama oturan bi iş😀
Tayin durumları nasıl acaba onları bilmek lazım ben İstanbul'da oturuyorum İstanbul'da kamu personeliyim kurum neresi senin
Benim merak ettigim maaşı işte bi sıkıntı yok yaparım
En düşük memur maaşı ne kadar bilmiyorum 40 var mı acaba benim silahlı kuvvetler kurum maaş 52 yetmiyor 😝
benim ist degil dogu
Aynıdır değmez
Maaş memurdan yüksek
40 bin varmııdr yoksa masrafıma degmez ankaradan doğuya gidecegim
40 bine nefes alınmaz 55 ten başlıyor
Sence mantıklı gitmek
Sence mantıklı mı
Bence mantıklı
İyi maaslari
Git tabi mk
Maaşları ne kadar ki