Bu anlayış ve sistem hakim olduğu sürece bu ülke hiç bir zaman asıl potansiyeline ulaşamayacak zaten. Siyasetçi dediğimizde aklımızda olşan profil belli, bunun suçlusu biz değiliz tabiki. Yapacak tek şey var konu hakkında, genele yayılmış omurgalı bireyler yetiştirmek. Eğitim sistemi komple değişmeli, fakir çalmayı bilmediği için fakirdir. Diyen değil, ben ve benim yoneticilerim adil dağılım yapmadıkları için fakirdir. Diyen yönetici yetistirmedigimiz sürece daha buralarda çok birbirimizle dertleşiriz.
Her ülkede geçerli değil maalesef. Makamına bisikletle giden yöneticilerin olduğu ülkeler var. Yozlaşma illaki vardır ama bizim ki kadar olduğunu zannetmiyorum. Vede görüyoruz yani, gurbetçiler geldi bu senede, kimseyi küçük görmek değil amacım ama adam bildiğin kıt akıllı yani. Bi şeyden anlamayan bir tip, sırf orada doğdu diye adamın yaşadığı hayatın yanından geçemeyiz. Hem oradakinin, hem buradakinin. O yüzden bu fikir bana geçmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende güldüm 😂 Çünkü çoğunluğun koyun olduğu bu ülkede kadının aşağılandığı, bir ülkede çok ütopik kalır o fikir.
Birileri çıkıp değiştirmezse düzen kendi kendine düzelecek değil.
Evet haklısın ama birinin çıkıp düzeltebileceği bir şey değil bu, onun için 45 yaş üstünü komple yok etmek gerek 😂
Adaletli bir yönetici olacağına söz ver.
İlk oyun benden, sözlerini tutmazsan beş sene sonra bi daha göremezsin ama en azından benden. 😅
O koltuğa çıkmak, sözleri tutmamaya söz vermektir.
Bu anlayış ve sistem hakim olduğu sürece bu ülke hiç bir zaman asıl potansiyeline ulaşamayacak zaten.
Siyasetçi dediğimizde aklımızda olşan profil belli, bunun suçlusu biz değiliz tabiki. Yapacak tek şey var konu hakkında, genele yayılmış omurgalı bireyler yetiştirmek. Eğitim sistemi komple değişmeli, fakir çalmayı bilmediği için fakirdir. Diyen değil, ben ve benim yoneticilerim adil dağılım yapmadıkları için fakirdir. Diyen yönetici yetistirmedigimiz sürece daha buralarda çok birbirimizle dertleşiriz.
Hayır, dediğim şey her ülkede geçerli bir durum.
Her ülkede geçerli değil maalesef.
Makamına bisikletle giden yöneticilerin olduğu ülkeler var.
Yozlaşma illaki vardır ama bizim ki kadar olduğunu zannetmiyorum.
Vede görüyoruz yani, gurbetçiler geldi bu senede, kimseyi küçük görmek değil amacım ama adam bildiğin kıt akıllı yani. Bi şeyden anlamayan bir tip, sırf orada doğdu diye adamın yaşadığı hayatın yanından geçemeyiz. Hem oradakinin, hem buradakinin.
O yüzden bu fikir bana geçmez.
Evet, antartika hariç belki.
Yani alay edilecek bir durum yok. Ama çok zor. İmkansıza yakın.
yani dalga geçmeleri çok normal aslnda.
Allahtan ümit kesilmez ama çok zor fazlasıyla sorumluluk gerektirir
Sorumluluktan korkan biri olsam cumhurbaşkanlığı gibi büyük ve ciddi bir makamı hayal etmezdim ki
istemek bir şeydir AMA YAPMAK ESASTIR.
İstemediğin şeyi yapmazsın zaten yapasın gelmez, önce istemek lazım.
ne işin var cumhurbaşkanlığıyla zaten 20 sene içinde halifelikle yönetileceğiz hiç şansın kalmayacak. bence sen finlandiyaya iltica et orada olursun.
Hayal kur istemek ne o zmn herkes istesin
İstesin istemeyin mi diyoruz
Eee
Olur da çok çok çok zor o işler
Hadi birgün seni görelim.
Kimseye söyleme, hedefe odaklan
Tansu Çiller başbakan oldu. Sen de olabilirsin.
Kimseye aldırış etme
Hangi ülkede?
Kürt falan mısın?
Türk'üm
Türklerin ülkesi olan Türkiye Cumhuriyetinde.
Bugün ak dediğin şeye yarın kara diyebiliyor musun?
olursun ne alakaaa