Nişanlım beni çok seviyor benim için her şeyi yapıyor a örgün okumak istiyorum açiktan değil o yüzden evlenmek istemiyorum. Ailem olmaz artık ne diyelim onlara nişanlın senin için her şeyi yapıyor seni örgün okutmayiz da diyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılNişanlınla konuş bu konuyu evlendikten sonra örgün şekilde okumanı destekleyecektir belki de. Bizim sınıfta bir sürü abla var sabah eşleri getiriyor okula
07 Yorumla
Soran1 yılDestekledi ama İstanbul'dayım ve açıktan bölüm kazandim örgün kazanamadim.
- 1 yıl
Yatay geçiş yapabilirsin
- 1 yıl
İyi bir ortalama yapman lazım ama
Soran1 yılAçıktan orgune yatay geçiş oluyor mu ki nasıl oluyor
- 1 yıl
Onu tam bilmiyorum araştırmanız gerek
Soran1 yılTeşekkür ederim : )
- 1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Nişanlına söyle kabul ederse etsin etmezse bitir hicbirsey kariyerinden önemli değil
010 Yorumla
Soran1 yılÖrgün okumamı da destekledi ama ben örgün bolum kazanamadim açıktan kazandım hem de lojistik ve okumak istemiyorum bu bölümü
- 1 yıl
he öyle kolaydı bitirmek sonra ciddi düşünen zor bulur
- 1 yıl
sen buldun mu
- 1 yıl
@mlyusioq sen kolay buluyor musun, yani dediğine katılıyorum bana zor da sen nasıl kolay buluyorsun
- 1 yıl
@mlyusioq ben sana benle tartış demiyorum ki konuşmaya anlamaya çalışıyorum ergen değilim ki tartışayım
- 1 yıl
@mlyusioq senin memleket nere yani dediğin gibi memleketden memlekete fark ediyor İzmir faklı erzurum farklı haklısın, erzuruma laf etsende gocunmam tapusu benim üstüme değil doğru neyse o
- 1 yıl
@mlyusioq neyse ben senin görüşlerine saygı duyuyorum sadece sordum öylesine
1 yılBu kararı biraz erken almışsın, bebeğin bir yaşına geldiğinde almalıydın. Nişanlılık dönemi çok erken. Tövbe estağfurullah ya
00 Yorumla
1 yılBence evlen boş ver ne güzel işte kocan da seviyor seni güzel bir yuvan olur bence okuma
07 Yorumla
Soran1 yılZaten açıktan okuyorum ama ben örgün okumak istiyorum.
Soran1 yılBu sene de açıktan 2. Bölümümu kazandim
- 1 yıl
tamam işte açıktan okursan evlen üzme adamı orgeneral gerek yok açıktan da okumak güzeldir dediğimi dinle bence
Soran1 yılAilem zaten okutmayiz örgün diyor
- 1 yıl
tamam o zaman evlen mutluluklar dilerim :)
Soran1 yılTeşekkür ederim : )
- 1 yıl
Rica ederim. :)
Gizli Üye(25-29)1 yılMadem okuyacan niye Nisan evlilik gibi seylere izin verdin simdiden bastan soyleseydin eger okuyul orgun gidersen universite ortaminda nisanslini aldatabilirsin sevmiyorsan icinde yoksa direk nisani boz ayril cocugun hayati kararmasin
00 Yorumlane komik... senin fikri ve düşüncenin hiç bir önemi yok ne nişanlın için nede ailen için...
kaç kurtar kendini
00 Yorumla
1 yılayrılacaksın bu kadar basit ama şimdiye kadar aklın neredeydi diye sormazlar mı?
00 Yorumla
1 yılEvlen kurtul okuyunca bi halt olnuyor
13 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂
- 1 yıl
:)
- 1 yıl
:D
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrıl bence adam en azından boşanmamış olur sende bu konuda iş yok yapacak bişey yok
00 YorumlaO zaman sen nişanlını sevmiyorsun?
00 Yorumla
1 yılbu şartlarda evlenmekten başka çaren yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlen boş ver
00 Yorumla
1 yılAklın nerdeydi bacım birden mi dank etti.
00 YorumlaNisanlinla git
00 Yorumla
1 yılNişanı at yüzüğü
01 Yorumla- 1 yıl
Evlilik ciddidir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Nikahıma 2 ay kaldı ama ben evlenmek istemiyorum başka bir şehirde okumak istiyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat