Özel güvenlik kimlik kartı ne zaman gelir soruşturma aşamasında diyor e devlette. Bilgisi olan var mı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Özel güvenlik kimlik kartı ne zaman gelir soruşturma aşamasında diyor e devlette. Bilgisi olan var mı.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
1 ay içerisinde elinde olur. Kargoya verildiğinde PTT de mesaj geliyor kargocuyla iyi iletişime geçin. Aksitaktirde İl Emniyetteki Özel Güvenlik Şubeye bırakırlar
Süre kısmı değişebiliyor tam bir süresi yok
Anladım sizinki ne kadar sürmüştü
Ben başvuru yapmadım sadece bu konuda az da olsa bilgim var diye yorum yaptım.
Himm anladim teşekkür ederim yorumun için. ☺️🙏
Rica ederim eger bir işte çalışmak istiyorsan kartın gelmeden işte çalışman için bir belge veriyorlar öyle calisabiliyorsun
Öyle mi bilmiyordum bunu. O belgeyi almak için ne yapmam lazim
20 iş günü içinde gelir
Gelir rahat ol :) ilk defami calisican
1 ay içinde soruşturma bitince
1 haftaya
Bir hafta mi çıkar mı hemen öyle
Özel güvenlik şubeye verdin mi evrakları
Heyet raporumu falan verdim kurs yerine onlar emniyete yolladı. Maliyeye parayi yatırdım. Soruşturma olarak görünüyor e devlette şu an. Ne kadar sürer acaba
İstanbul sa 1 hafta en çok
Ne güzel yaa ben İstanbul'da değilim küçük sehir benimki
Gelir gelir
Belge yokmu
Ne belgesi
Özel güvenlik belgesi
Sertifika verdiler. Kimlik başvurusu yaptım. Bekliyorum. Ne kadar sürecek onu merak ettim
Hayırlı olsun knk peki nerde güvenlik olarak durcan hastanemi AVM mi inşaatmi
Teşekkür ederim. Kimlik elime gecerse her yer olur. İnşaat olmazda kızları almazlar oraya heralde. Diğer yerler olur
İnşaata zaten güvenlik olma benim babam müthait çok hırsızlık olayları var müthaitlerin bazıları güvenliğin maaşından kesiyor dikkat et inşaattan uzak dur zaten hayırlısı olsun inş rica ederim
Yaa üzüldüm. Aynn insaata guvenemem ztn kadın olarak daha zor orası. Okulları falan düşünüyorum. Rahat olur sanki
İnş knk hayalindeki hayatı yaşarsın aynen okul daha iyi
İnşallah çok teşekkür ederim
Ararlar seni merak etme
Benim 2 ay sonra geldi
2 ay sürüyor diyolar
Uzun sürüyor
Yarın