1 yıltavsiyem aile evinden ayrılma tek başına yaşamak evet zor ve de yurtta kalma alışamazsın ailen yanında olsun yani bu zamana kadar kalmışsın evlenene kadar ya da kendi ayaklarının üzerinde durmaya başlayana kadar aile evinde kalmanı tavsiye ederim hem de bu Türkiye şartlarında baya zor
02 Yorumla
Soran1 yılAbla ama istediğimi yapmama izin vermiyolar abilerim 12 1 de eve giriyo ben daha sabah bile arkadaslarimla biyere çıkamıyorum
- 1 yıl
ama ayrı eve çıkarsan yapamazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılçok zor evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de antalyada okudum. Başta çok zordu. Alışana kadar zor geçiyor evine dönmek istiyosun. Ama alışınca, orada çevre edinince antalya çok güzel bir şehir. Zorlukların üstesinden gelirsin ve bunu yapmak da insana özgüven katıyor. Konfor alanından çıkmak iyi yeni deneyimler kazanmanı sağlar
04 Yorumla
Soran1 yılAkdeniz üni mi abllaa biraz konusalm mii
Cevap sahibi1 yılKonusabiliriz tabi sormak istediklerin varsa sorabilirsin. Akdeniz üni evet
Soran1 yılYa abla insanları nasi odadakilerle anlaşabilir miyim acaba ya gezmek eğlenmek istiyorumda 4 ve 6 kişilik odalar var diyolar çok fazla değil mi 2 kişilik 3 kişilik yok mu hic
Cevap sahibi1 yılBen hiç kyk da kalmadım ama bildiğim kadarıyla yok. Odalar 4 kişiliktir. Başta kyk da kalman iyi olacaktır oda arkadasların problemli tipler değilse arkadas olursunuz yalnızlık hissetmezsin. İlerleyen zamanlarda şehire alışıp öğnenince eve çıkarsın. Öğrenciler genelde başta kültürde kalıyolar. Apartta da kalabilirsin. Şehir olarak harika bi şehir, bir insanın arayabileği her şey var. Doğal güzellikleri, eğlence mekanları, denizin kolaylıkla ulaşılabilir olması, sanat sepet etkinlikler vs. İnsanlar, her şehirden insan geliyor üniversiteye o yüzden bu zaten her üni için aynı oluyor mutlaka kafa dengi insanlarla karşılaşırsın
1 yılHayatim boyunca aile evinden uzaklasmamis birisi olarak cok net git yasa hayatini. İzmir'de tek basima okuyorum ilk haftalardan arkadas cevresi edindim sehri gezip surekli kaliteli vakit geciriyorum. Yazlari aile evine dondugumde ordaki ortami ozluyorum kesinlikle git tecrube edin tek yasamayi
00 Yorumla
1 yılHangi açıdan sorduğunu anlayamadım. Biraz daha açık olabilir misin lütfen?
02 Yorumla
Soran1 yılYani özler miyim çok ailemi
- 1 yıl
Ortamın nasıl olduğuna bağlı. Ailene çok düşkün biriysen bu da zorlayabilir ama ortamın etkisi büyük.
1 yıltek başına derken ailenin maddi desteği olmadan mı yoksa şehirde mi hiç tanıdığın yok?
02 Yorumla
Soran1 yılAilem desteği varda onları özler miyim ben hiç tek kalmadım da
- 1 yıl
İnsan zamanla alışıyor
Hayır zor değil ailenden ilk defa ayrılıyorsan ve bağlıysan ilk günler zor gelebilir
02 Yorumla
Soran1 yılEvet işte o yüzden korkuyom ağlar miyim acaba
1 yılTek başına derken 🤔
Maddi olarak manevi olarak mı01 Yorumla
Soran1 yılManevi
1 yılBen de yurtta okudum. ilk aylar dışında zorlanmadım. Şimdi iyi ki böyle okumuşum diyorum.
00 Yorumla
1 yılHayır canım değil. Zamanla alışırsın çok büyük maddi sorunlar yoksa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaddi olarak biraz zor ama manevi olarak zor değil
02 Yorumla
Soran1 yılNasi değil ailemi ozlerim belki
Cevap sahibi1 yılAlışırsın ara tatilde gidiyorsun ztn
Gizli Üye(18-24)1 yılAntalya okul açısından pahalı değil ulaşım vs gitmiyo ama yemek ve kalacak yer pahalı e zaten yurttaysan kalacak yere ve yemeğe para vermene gerek yok. Bi de günü birlik işler oluyo onlara gidebilirsin
04 Yorumla
Soran1 yılYurtlar ne kdr acaba özel yurt giderim belki
Cevap sahibi1 yılAkdeniz üniversitesi ise paralı yurtlar biraz pahalı diye biliyorum ama odadaki kişi sayısına da bağlı fakat ulaşımı yemeyi falan güzel oluyo
Soran1 yıl4 ve 6 kişilik yurtlar diyolar çok fazla ya kalabalık yani
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef yurtlar biraz sıkıntı bezmi alem güzel ama onun da c ve d blok 6 kişi a ve b 4 kişilik diğer yurt Akdeniz yurdu Akdeniz tek oda ve 6 kişi bı de elmalı var o da tek oda onun da sayısı 4 yani
Gizli Üye(25-29)1 yılHarika bişey hele Antalya da
21 Yorumla
Soran1 yılDimiii
1 yılBence kişiden kişiye değişir keyif almaya bak
00 Yorumla
1 yılDestek veren yoksa zor anca kendi imkanlarınla
00 Yorumla
1 yılbence ilk başlarda zor
00 YorumlaYo alışmalısın iyi olur senin için
00 YorumlaBiraz zor ama yapacak bir şey yok
00 Yorumla
1 yılYoo degil bence. Ailen nerdeki
00 YorumlaZor ama hallediyor insan ya
00 YorumlaNe güzel daha ne istiyorsun.
00 YorumlaFena şeyler yaşarsın
00 Yorumla
1 yılKaç kişi okumak istiyorsun
00 YorumlaZor olur ama zamanla alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇocuk oyuncağı aq.
03 Yorumla
Soran1 yılBen çok duygusalimda ailemi özler miyim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılValla ben ailemin yanına gelmemek için mücadele ediyorum.
Soran1 yılBende öyle diyorum gidicem bir an önce diye ama biraz slgim onfan
1 yılEvet
00 YorumlaBence zevkli bir şey
00 Yorumla
1 yılAynen con vaynen
00 YorumlaZordur
00 YorumlaTek başına okuma tabikide ailenle falan oku😂
00 Yorumlahedefin ne? ne olucaksın okuldan sonra
00 Yorumla
1 yılAlışırsın
00 YorumlaZor tabi gelirin yok mu
00 Yorumlayoo hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet zor maalesef
02 Yorumla
Soran1 yılÇok mu 🥺
Cevap sahibi1 yılAileni özlersin kuzu, zorlanırsin insanlarla anlasamazsan anneni istersin yaninda ablani abini vs.
1 yılZordur
00 Yorumla
1 yılAilen nerde
03 Yorumla
Soran1 yılMersin
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
- 1 yıl
Ne yapiyorsun
1 yılHayirrr
00 YorumlaOooo bence degil
00 Yorumla