Buse Naz Çakıroğlu, kadınlar 50 kg finalinde Çinli rakibi Yu Wu ile karşılaştı. Rakibi Yu Wu'ya mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Buse Naz Çakıroğlu, kadınlar 50 kg finalinde Çinli rakibi Yu Wu ile karşılaştı. Rakibi Yu Wu'ya mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
evet tebrikler dilerim ve başarılar dilerim.
Genel olarak olimpiyatları takip etmiyorum ama tebrikler sporcularımıza. Size kötü haberi vereyim Türkiye 40 yılın en kötü olimpiyatlarını veriyor şuanda
Ne oldu hani kesin altın madalya 🏅 alacaktınız haberlerde yok şöyle yok böyle yok kesin yüzde yüz altın madalyayı kazanacağız diyorlardı bir çilli kadar olamadın demi 😂😂🤣🤣
Evet geçmiş senelerde de yine bir bayan boksörümüz Yasemin Ustalar altın madalya almıştı gurur duymuştuk yine.
Takip değil takdir ediyorum. Kendini geliştirebilen her insana saygım sonsuzdur. Bu milli sporcularımız olunca gurur da sonsuz oluyor.
Burdakiler hep kotü yorum yapmış... tebrik ederim bizi çok güzel temsil ediyor
Ediyoruz tabi. İlk olimpiyat oyunu ve çok genç. Aferin ona
Kadınlara bu tarz şeyleri yakıştıramıyorum. Jimnastik olabilir bence
Çinli rakibi kaypak çıktı, hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Hakemler büyük ihtimalle anlaşmalı.
Basarili birisi diger olimpiyatlarinda da iyi basarilari var da biraz kotu yenilmis
çoğu sporu takip etmeye çalışıyorum maç kolik işime yarıyor baya
Allah nasip ederse bende milli takımda voleybol gururlandırmak isterim Türkiyemi…❤️🙏🏼🇹🇷
Evet gurur duyuyorum queen ler 🩷🫶💅
Bu sene olimpiyatlarda çok kötüydük
Etmiyorum. edkekleri ediyorum
Bu da bir şeydir. Eli boş dönmektense.
hic altin alamadik uzucu, tebrik ederim yine de
Adam akıllı bir pataklayamadılar
Rezillik ya rakibi 4 gömlek asagida normalde
hayırrrr
Etmiyorum.
Çinlinin şerefi yok
Gururumuz
tebrikler Buse