Kızlar Bir Adım Öne Kadınların sosyal hayatta güçlenmesi için hangi adımlar atılmalı? Yabababadu Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadınların sosyal hayatta güçlenmesi için hangi adımlar atılmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence kadınlara destek verilebilir. ayrıca ayaklarının üstünde durmaları da gerekir 0 0 Yorumla
Remulo Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 73% 1 yıl Öncelikle iletişime açık olmalı kadın, türkiyede erkeklerden de kaynaklı zor olabilir bu durum ama resmen kadınlar yabani gibi davranıyor. Sonra niye yanlızız oluyolar, olmaları çok normal 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Dışardan gelen yorumlara kulaklar kapatılması ve kim neder diye yaşamaktan vaz geçmesi gerekir 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl bence ilk adim erkegin daha guclu oldugunu ve erkekle kadinin esit olmadigini kabullenmek. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Çalissin para kazansin zaten ondan sonra herseyinyukler kendine yeterki elinde parasi mslegi olsun 0 0 Yorumla
tombulcandır Takip Et Xper 5 Yaş: 47 1 yıl Kadın ve erkeğin ayrı birer tür olmadığını anlamakla... 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çalışıp kendi Paralarını kazanmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence kadınlara destek verilebilir. ayrıca ayaklarının üstünde durmaları da gerekir
Öncelikle iletişime açık olmalı kadın, türkiyede erkeklerden de kaynaklı zor olabilir bu durum ama resmen kadınlar yabani gibi davranıyor. Sonra niye yanlızız oluyolar, olmaları çok normal
Dışardan gelen yorumlara kulaklar kapatılması ve kim neder diye yaşamaktan vaz geçmesi gerekir
bence ilk adim erkegin daha guclu oldugunu ve erkekle kadinin esit olmadigini kabullenmek.
Çalissin para kazansin zaten ondan sonra herseyinyukler kendine yeterki elinde parasi mslegi olsun
Kadın ve erkeğin ayrı birer tür olmadığını anlamakla...
Çalışıp kendi Paralarını kazanmak
Emin adımlar atılmalı
Kendi ayakları üzerinde durabilmeli.
Bence kadınlar geri planda kalmamalı
Cok adim