1 yılDaha yeni 5. Madalyayı aldığımız için sevinsek mi üzülsek mi bilemedim. Türkiye’nin spora ve sporcuya verdiği önemi görmüş oluyoruz. Bizim gibi gelişmiş ülkeler hatta bizden düşük ülkeler bile altın madalya için savaş verip hangimiz daha çok altın alacak diye yarışırken biz gümüş madalya aldığımıza seviniyoruz. Yazık. Gerçekten yazık. Filenin sultanı dediğimiz her yerde övündüğümüz voleybol kızlarımız bile son maçına çıkacak ve bronz için yarışa çıkacak. Yani onlar bile altın alamıyorsa nereye gidiyor bu spor.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
tebrikler. ama övündüğümüz şeye bakın bir zamanlar halterde ya da güreşte defalarca altın kazandığımız oluyordu. şimdi gümüşle gururlanıyoruz. naim süleymanoğlu ya da halil mutlu tek başına 3 er altın madalya kazanıyorlardı :(
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBence çok önemli azimli olmak ve vaz geçmemek.. başarılar ve tebrikler dilerim.
00 Yorumla Çok güzel başarı elde etti genç sporumuz katıldığı ilk olimpiyat oyunlarında gümüş madalya kazandi tebrik ediyoruz onu. Tabiki azimli ve disiplinli çalışma gerektiriyor
00 Yorumla
1 yılAdam baya seyiyle cikip kadin olarak yarisip? Olimpiyat sampiyonu olmus ya bu azimse bisey demiyorum🤢
01 Yorumla- 1 yıl
Keske cinsiyet testini gecemeseymis o zaman sampiyonduk🙄
Çok önemlidir bir şeyi başarmak için adım atmış ve karar vermişsen o an kazanamasan bile kazanmaya yaklaşmışsındir
00 YorumlaKendisini tebrik ediyorum
00 Yorumla
1 yıl5 . lik iyimi yani turkiye 54. sirada
00 Yorumla
1 yılEğitim çalışmak ve sabır
00 Yorumla
1 yılKazananlardan sureklilik bekliyoruz. Ama yok
00 Yorumla
1 yılçok başarılı bir sonuç
00 YorumlaTebrikler ve başarılar diliyorum buradan
00 Yorumla150m ülke 1 tane gold alamadı
00 Yorumla