Kızlar Bir Adım Öne Nasıl blogger olunur? BUYUMMMM Takip Et Xper 1 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Blogger olmak istiyorum. bilgisi olan paylaşabilir mi? Nasıl blogger olunur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Poinelifes Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Öncelikle yapacağın şeylerin analinizi yap 1 2 Yorumla BUYUMMMM 1 yıl sonra? Yorumla Poinelifes 1 yıl Ona göre hedef kitleni belirle Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl 38 yasinda olunmuyor 0 28 Yorumla BUYUMMMM 1 yıl pardon da niye? Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl cok gec. Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl artik 40 a merdiven dayamissin. baska seylere odaklanmalisin Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl odesmek gibi bir niyetim yok. kocanla arani duzeltsen iyi olur Yorumla BUYUMMMM 1 yıl özel hayata girmek kabalıktır:) Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl kocanla sevisiyor musunuz demedim, kocanla arani duzelt dedim. belli ki ilgisizlikten sacmalamak uzeresin Yorumla BUYUMMMM 1 yıl bu yorumu yapmak sana düşmez ama ben zaten evli değilim. ve evlenmeyi de düşünmüyorum belki merak edersin... Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl Anladim en iyi ihtimal 38 yasinda evde kalmis bir dombilisin. Yorumla BUYUMMMM 1 yıl ay çok güldüm:) hayal gücü baya geniş birine benziyorsun Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl kadinlari tanirim. ozellikle evde kalmislar konusunda oldukca deneyimliyim matmazel.:) Yorumla BUYUMMMM 1 yıl eğelnceli şey:) Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl ne o benden hoslandin mi yoksa? :)))) Yorumla BUYUMMMM 1 yıl bayıldım Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl bugun hangi dizileri seyredeceksin? Yorumla BUYUMMMM 1 yıl game of thrones Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl en sevmedigim dizi. asiri entrika seks dolu. herseyin asirisi. Reacher, house ya da Sherlock seyret. Yorumla BUYUMMMM 1 yıl konudan fazla uzaklaştık Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl peki. ben instagram dahil kullanmiyorum. Blogger olmak yerine daha farkli seylerle ilgilenebilirsin diye dusunuyorum. Yani neler paylasmak istiyorsun hergun bir konu mu bulacaksin? Yorumla BUYUMMMM 1 yıl ben de sosyal medya kullanmıyorum. blogger olmaktaki amacım para kazanmak Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl anliyorum. bunun para kazandiracak bir etkisi oldugunu bilmiyordum. anladigim kadariyla reklam gelirlerinden bahsediyorsun Yorumla BUYUMMMM 1 yıl tam olarak nasıl olduğunu çözemediğim için burdan sormak istedim. Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl o zaman sana yardim edeyim. mesela benim soruma cevap verebilirsin Yorumla BUYUMMMM 1 yıl sor bakalım Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl Gunun Sorunu : Zulme karsi sessiz kalir misiniz? ↗ Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl buyuk harf yazdik diye azar isittik. Yorumla BUYUMMMM 1 yıl KİMDEN Yorumla BUYUMMMM 1 yıl ay evet şimdi gördüm Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl neyse. hangi sehirdesin Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Blog açarak 0 5 Yorumla BUYUMMMM 1 yıl işte bunu nasıl yapıcam denedim ama çok zorlandım Yorumla ateslialper06 1 yıl Websiteden falan aç Yorumla BUYUMMMM 1 yıl çok açıklayıcı değil Yorumla ateslialper06 1 yıl Wix site diye işte Yorumla BUYUMMMM 1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öncelikle yapacağın şeylerin analinizi yap
sonra?
Ona göre hedef kitleni belirle
38 yasinda olunmuyor
pardon da niye?
cok gec.
artik 40 a merdiven dayamissin. baska seylere odaklanmalisin
odesmek gibi bir niyetim yok. kocanla arani duzeltsen iyi olur
özel hayata girmek kabalıktır:)
kocanla sevisiyor musunuz demedim, kocanla arani duzelt dedim. belli ki ilgisizlikten sacmalamak uzeresin
bu yorumu yapmak sana düşmez ama ben zaten evli değilim. ve evlenmeyi de düşünmüyorum belki merak edersin...
Anladim en iyi ihtimal 38 yasinda evde kalmis bir dombilisin.
ay çok güldüm:) hayal gücü baya geniş birine benziyorsun
kadinlari tanirim. ozellikle evde kalmislar konusunda oldukca deneyimliyim matmazel.:)
eğelnceli şey:)
ne o benden hoslandin mi yoksa? :))))
bayıldım
bugun hangi dizileri seyredeceksin?
game of thrones
en sevmedigim dizi. asiri entrika seks dolu. herseyin asirisi. Reacher, house ya da Sherlock seyret.
konudan fazla uzaklaştık
peki. ben instagram dahil kullanmiyorum. Blogger olmak yerine daha farkli seylerle ilgilenebilirsin diye dusunuyorum. Yani neler paylasmak istiyorsun hergun bir konu mu bulacaksin?
ben de sosyal medya kullanmıyorum. blogger olmaktaki amacım para kazanmak
anliyorum. bunun para kazandiracak bir etkisi oldugunu bilmiyordum. anladigim kadariyla reklam gelirlerinden bahsediyorsun
tam olarak nasıl olduğunu çözemediğim için burdan sormak istedim.
o zaman sana yardim edeyim. mesela benim soruma cevap verebilirsin
sor bakalım
Gunun Sorunu : Zulme karsi sessiz kalir misiniz? ↗
buyuk harf yazdik diye azar isittik.
KİMDEN
ay evet şimdi gördüm
neyse. hangi sehirdesin
Blog açarak
işte bunu nasıl yapıcam denedim ama çok zorlandım
Websiteden falan aç
çok açıklayıcı değil
Wix site diye işte