2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman, boksta yarı finale yükseldi. Brezilyalı rakibini mağlup etti. Yarı final 7 Ağustos günü oynanacak.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman, boksta yarı finale yükseldi. Brezilyalı rakibini mağlup etti. Yarı final 7 Ağustos günü oynanacak.

tüm ülke adına bişeyler yapanları kız ya da erkek ya da cift cinsiyetli ya da cinsiyetsiz ya da erkekten kıza kızdan erkeğe değişmişte olsa takdir ederim.
esra yıldıza da basarılar diliyorum. yarı final değil hatta basarı bi türk icin sampiyonluktur. hedefi yüksek tutmak lazım. spor/ iş hayatı dısındada mutlu bi ömür diliyorum
Cevap
28Cevap
İnşallah finale çıkar gadası
Tebrikler dilerim kendisine. ve başarılar
tebrik ederiz. başarılarının devamı gelir inşallah hem o arkadaşımızın hem de diğer sporcularımızın.
Tebrikler👏👏 alacağı madalya nolursa olsun şimdiden onu tebrik ediyorum💪 hem güçlü hem güzel maşallah.
Tebrikler, insallah altin madalyayi getirirsin ülkemize
İnşallah kazanır başarılarının devamını dilerim ama kazanamazda da canı sağolsun
Yumruğunu vurduğun her yerde Türk bayrağı çıksın Esra! 🇹🇷
Gurur duyuyoruz seninle başarılarının devamını dilerim
Ne varsa kadınlar boks da var. Buse nazım Sürmene'yi beni üzdü umudum busenaZ çakıroğlunda
Bu kız benim çocukluk arkadaşım aslında arkadaş sayılmayız hep zorbalardi beni çünkü. Kendisiyle ilgili hiç güzel anım yok
Bununda bi kilodunu indirsinler, kadın olduğunu anlayamadım
vücuda bak erkek gibi. iğrenç
Erkek olunca da paylaşın:)
Vurduğu yerde gül bitsin
Yolu bahtı açık olsun
hic heyecanli degil bunlarin sporu.
Her yumrukk düşmana bir postaa parçala esraa
Yumrukla güzel kız yumrukla falan
Yolu açık olsun. Onunla gurur duyuyoruz😍💪
Tebrik ediyorum👏 başarılar 🇹🇷
Tebrik ederim kendisini
Hiç ilgilenmiyorum boksör ile