Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu ikinci maçında Dominik ile karşıya karşıya geldiler. Kızlarımız rakibi 3-1'lik skorla yendi ve çeyrek finale çıktık. <3

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu ikinci maçında Dominik ile karşıya karşıya geldiler. Kızlarımız rakibi 3-1'lik skorla yendi ve çeyrek finale çıktık. <3

Gecen sene daha formdalardi. Bu sene ya diger takimlar ustumuze cok calismislar ya da bizde de bir dusukluk var. Vargasta cogu topu bosluga şak diye vurmak yerine kizlarin ustune ustune atiyor onlarda karsiliyor haliyle. Gecen sene tum bosluklari gorup oraya atip rakibi caresiz birakiyordu. Simdi ortadaki bosluga falan atamıyor.
Birde sunucunun acilen degismesi gerek bence. Eski sunucu mehmet sevincti galiba. Adam oyle heyecanli anlatıyordu ki bizde ekrandan gaza geliyorduk. Turk hava yollari, turk duvari gibi lakaplari da kendisi takmisti, soylemisti. Vargağğğsss deyisini falan ariyorum yani.
Ha arada şom agzini açıyordu, ekrandan bir sus be adam dedigim oluyor, kizlara nazar degdirdigini falan dusunuyordum ama yeni sunucu da bana fazla sönük geliyor anlatimi, heyecanlanamiyorum. Yenisinin ismi kerem miydi neydi. Sesleri bir tik benziyor ama ayni kisi degiller.
Mehmet sevinc trt den istifa etmis ama trt den teklif gelirse maclari sunabilecegini soylemis. Keske yine o sunsa. Voleybol bilgisi daha iyiydi sanki bu yenisine gore. Simdiki cok düz sunuyor.
Kizlarimiza da basarilar. Eda erdemin son olimpiyatinda altin madalya cok yakışır bu takima.
Cevap
18Cevap
Tebrikler diliyorum hepsine
Helal olsun hepsine gadası
umarim cok daha basarili olurlar ve hak ettikleri yere gelirlerr
İtalya maçında ebrar oynarsa daha az zorlanırız gibii
Sizi seviyoruz. Böyle devam. 🦾🥰❤🏃♀️🧿🙏🥇
Tebrik eder başarılarının devamını dilerim hanımefendi
Kızlarımıza helal olsun bu aralar bi onlar gururlandırıyor bizi 😇
Hollanda maçı ile bayağı fark vardı. Bugün şahane oynadılar. Formları yerindeydi.
Insallah takim sporlarında altin madalyaya ulaşırız
Yıllardır milli gururumuz ve biz de gurur duyuyoruz.
Harikasınız, gurur kaynağımız canlarım benimmmm
Harikasınız kızlar hepimiz guru duyuyoruz sizinle
Altın madalyayı kaçıracakmışız gibi geliyor o yuzden gümüş alıcağımızı düşünüyorum
Tebrik ederim
Çok önemliydi millet aç işsiz yoksul
Hanımefendi bu bizim tercih hatalarımızdan kaynaklandı.. enerji sistem mühendisliği okudum ve Rus uçağı düşürüldükten sonra işsiz kaldığımı zaten anladım.. yani demem o ki bu ülkede Sayısalcı kesim iş bulamadı eşit ağırlık ve sözelciler hep iş buldular
Eskiden sayısal bölümde öğrenim görünce dersler ağırdı çok ağırdı ders çalışmaktan aşık olamazdık kimseye aşk hayatımız olmadı bizim sen düşün okumaktan saçlarımız döküldü değdi mi değmedi
@linkerboy1991 sözel en masum hakkı yenen kesim. Çünkü işsizlik oranı en çok onlarda
@Hesapsız_Duygular gazetecilik bölümünde de işsizlik çok ama sayısalcılarda işsizliğin çok olmasının sebebi eğitimin niteliği düşük ben mühendislik okudum laboratuvar yoktu okulumda ama elektronik ve bilgisayar okuyanlara laboratuvar yapıyorlar
@linkerboy1991 bu ülkede okumak boş iş
@Hesapsız_Duygular benim bir arkadaşım benim okulumda elektronik bölümünü bitirdi ve iş buldu ve şimdi California’da yaşıyor.. kader neyi getirir bilinmez ama okuduğun bölüm önemli bu ülkede iş bulan bölümleri tercih etmek gerek.
@linkerboy1991 evet
Tebrik ederim gurur duyuyorum 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Popüler kültüre hizmet etmiyorlar olmaz
Herhangi bir mesajım yok
Tek başarılı olduğumuz yer
Hiç takip etmiyorum tebrik ediyorum
Tebrikler
Helal beee
Hepsini tebrik ediyorum başarılar
Vargas❤️
Yokkk
Tebrik