Kızlar Bir Adım Öne 1 Ağustos Dünya kız arkadaşlar günü için planınız var mı? blueberry_sena Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 1 Ağustos Dünya kız arkadaşlar günü için planınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Plansızım 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl @melankolikmelaike @dorelendiniz ne yapalım bacılar 2 15 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Pizza yaptım. Hadi gömelim. Akşam da sizi şehrin ışıklarını izleyeceğiniz bi yere götüreyim. Geçen görseldekinden daha güzel. Bir yanında göl var buranın. 🤣 Hadi iyiyiz bu gece. 🤣 Yorumla Yaban00 1 yıl @melankolikMelaike ay neresi orası, Yorumla dorelendiniz 1 yıl Kızkıza pizza keyfi süper @melankolikMelaike Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Söylemiim şimdi vahşiler dadanır. 🤣🤣 Yorumla dorelendiniz 1 yıl hahahah Yorumla Yaban00 1 yıl @melankolikMelaike ayyy haklısın. Sonrada bizim buraya geçeriz. Denize gider gireriz, sonrada imdat bogluyoruz diye yardım çığlığı atarız 😂😂 Yorumla Yaban00 1 yıl @dorelendiniz kız sen bizi nereye götüreceksin Yorumla dorelendiniz 1 yıl Demin bir kurufasulye pilava 610 ₺ verdim daha onun şokundayım Yorumla Yaban00 1 yıl @dorelendiniz abboooovvvv ben yapardım ya sana Yorumla dorelendiniz 1 yıl Yaa dedik hafif birşeyler yiyelim esnaf lokantası alt tarafı fasülye dedik 🥲 Yorumla dorelendiniz 1 yıl Ben zaten yemezdim asla da işte Yorumla Yaban00 1 yıl @dorelendiniz Parana ve midene yazık oldu kız. Ben sana onunla neler yapardım🥹 Yorumla dorelendiniz 1 yıl Aynen aslında arkadaş kuru fasulye aldı ben tas kebabı ortaya pilav ve cacık aldık toplam 610 ₺ ama etmez o kadar Yorumla Yaban00 1 yıl @dorelendiniz kız öyle desene.😂😂 Yorumla dorelendiniz 1 yıl diyorum işte 😄 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kendimin en iyi kız kankisi ve en iyi arkadaşım olarak üşengeç ve abur cuburlu bir gün geçireyim benn sdfsdf😃 0 0 Yorumla
Meryemtoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Zaten her gün özle bir gün anneler babalar öğretmenler işçiler bayramlar çikolata günü bile varfrrr 0 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kız arkadaşlarımın biri tatilde, diğeri de benden uzakta, plansız geçirdim. 0 0 Yorumla
Oguzkeskin25 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hayır ilk kez duyuyorum plan yapmaya vakit de kalmadı 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kızlarla arkadaş olunmaz çok sıkıcı geliyor bana kızların tarzı tavrı 0 0 Yorumla
sericevappls Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 84% 1 yıl Kız arkadaşım yok erkek arkadaşlarım var o yüzden 1 ağustosluk birDurumum yok 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nasıl kutlanıyor ilk kez duyuyorum ben bugünü biraz bilgilendirme alabilir miyim 1 0 Yorumla
Hilalikoş Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Var tabi ki de❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Arkadaşlarımla beraber sinema gitçezz ❤️❤️❤️🥰 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Plansızım
@melankolikmelaike @dorelendiniz ne yapalım bacılar
Pizza yaptım. Hadi gömelim. Akşam da sizi şehrin ışıklarını izleyeceğiniz bi yere götüreyim. Geçen görseldekinden daha güzel. Bir yanında göl var buranın. 🤣 Hadi iyiyiz bu gece. 🤣
@melankolikMelaike ay neresi orası,
Kızkıza pizza keyfi süper @melankolikMelaike
Söylemiim şimdi vahşiler dadanır. 🤣🤣
hahahah
@melankolikMelaike ayyy haklısın. Sonrada bizim buraya geçeriz. Denize gider gireriz, sonrada imdat bogluyoruz diye yardım çığlığı atarız 😂😂
@dorelendiniz kız sen bizi nereye götüreceksin
Demin bir kurufasulye pilava 610 ₺ verdim daha onun şokundayım
@dorelendiniz abboooovvvv ben yapardım ya sana
Yaa dedik hafif birşeyler yiyelim esnaf lokantası alt tarafı fasülye dedik 🥲
Ben zaten yemezdim asla da işte
@dorelendiniz Parana ve midene yazık oldu kız. Ben sana onunla neler yapardım🥹
Aynen aslında arkadaş kuru fasulye aldı ben tas kebabı ortaya pilav ve cacık aldık toplam 610 ₺ ama etmez o kadar
@dorelendiniz kız öyle desene.😂😂
diyorum işte 😄
Kendimin en iyi kız kankisi ve en iyi arkadaşım olarak üşengeç ve abur cuburlu bir gün geçireyim benn sdfsdf😃
Zaten her gün özle bir gün anneler babalar öğretmenler işçiler bayramlar çikolata günü bile varfrrr
Kız arkadaşlarımın biri tatilde, diğeri de benden uzakta, plansız geçirdim.
Hayır ilk kez duyuyorum plan yapmaya vakit de kalmadı
Kızlarla arkadaş olunmaz çok sıkıcı geliyor bana kızların tarzı tavrı
Kız arkadaşım yok erkek arkadaşlarım var o yüzden 1 ağustosluk bir
Durumum yok 😄
Nasıl kutlanıyor ilk kez duyuyorum ben bugünü biraz bilgilendirme alabilir miyim
Var tabi ki de❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Arkadaşlarımla beraber sinema gitçezz ❤️❤️❤️🥰
Her güne de bir özel gün yapilmasi saçma
Her yıl yeni bir gün çıkıyor
Kız arkadasım olsaydı plan yapardım
Herşeyin bir günü var bune ya
kız arkadaşım yok.
Var evet
yok be
Yok 😃
Yok.
Planım yok
Yok.
hayır bir planım yok