İyi bir maaşı olan, kendine her açıdan yetebilen kadın, erkekleri niye bu kadar korkutuyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKorkmam; aksine idealist, mütevazi, eğlenceli, zeki ve kültürlü kadınları severim ve işin parayla gram alakası yok, denklemde etkisiz eleman gibi bir şey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öyle bir kadın her açıdan kendinden güçlü erkek ister, hayatın gerçekleri var çoğu erkek az kazaniyo zaten az kazanan her bırak kariyerli kadını işsiz kadına bile yaklaşmak istemiyor çünkü geçim zor yetememenin sonu hüsran
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
1 yılTüm erkekleri katma güzelim sadece senin dikkatini çeken lavuk korkağın teki. Bana Emine Erdoğan da olsan gelir kayarım
00 YorumlaErkeklerin egosu kırılgandır çünkü, uzun ilişkilerin sırrı erkeğin egosunu kırmadan yeri geldiğinde onu okşamaktır.
00 YorumlaKorkuttuguna dair bilgi sana nerden geldi
04 Yorumla
Soran1 yılKendimde ve yakın arkadaşlarımın ilişkilerinde gözlemlediğim çoğunlukla bu. Birebir iki tane erkek yakın arkadaşım benden daha güçlü kadını seçmez erkekler dedi. Sebebini anlamıyorum ama.
Soran1 yılHelal olsun o halde. En azından sizin gibiler de varmış diyebildim. Olaya birbirine katarak büyümek olarak bakmak çok doğru bence
1 yılSenin kuruntun.
00 YorumlaKim korkuyor onlar korksun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBakış açını değiştirmen lazım
010 Yorumla
Soran1 yılNe anlamda?
Cevap sahibi1 yılKimsenin kimseden korktuğu yok bunlar uç düşüncelere sahip insanların saçmalığı
Soran1 yılAdını korku dedim. Ama söylemeye çalıştığım şey şu ki, erkekler kendilerinden biraz daha güçlü (maddi veya manevi) gördükleri kadınları asla değerlendirmiyorlar. Karşılaştım, biliyorum. Anlamaya çalışıyorum.
Cevap sahibi1 yılToplumsal roller var ondan sebep böyle. Ya bu nu birkaç cümleyle anlatmak zor gerçekten. Ama erkeğin daha güçlü olduu aileler daha sağlıklı bence
Soran1 yılAslında tam olarak anlamadığım yere parmak bastın. Niye kadın ya erkeğin gücüyle bir ilişkinin dinamiği değerlendiliyor? onu anlamıyorum. Güç meselesi değil ki bu.
Cevap sahibi1 yılBu ilk insanlardan beri böyle erkek avlanır kadın avı yemek yapar iç güdüsel bir durum. Kadın ve erkeğim hem psikolojik hem fiziksel yapısı da buna müsait herkes kendi rolünde olmalı
Soran1 yılİlişki dinamiği tarafınızdaki görüşünüzle aynı fikirde olmamakla beraber, ne demek istediğinizi anladım
Cevap sahibi1 yılSence nasıl olmalı
Soran1 yılİlişkiye güç meselesi değil de beraber iyi olabilme meselesi olarak bakılmalı
Cevap sahibi1 yılYani bunu illa öyle olmalı şeklinde düşünmemek lazım zaten önce ben fazla kazanıyordum şimdi eşim sorun da olmadı ama yok işte güçlü kadından korkuyor falan bunlar marjinal düşünceler
Özgüvenleri çok fazla yüksek
00 YorumlaBöyle bir kadın var mı
02 Yorumla
Soran1 yılVar.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kendine güvenen kadından neden bu kadar korkuyorsunuz? Onlar aşık olmuyor mu sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat