Kızlar Bir Adım Öne Özel sektörde çalışmak çok mu zor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Özelden iş teklifi aldım ömrümün sonuna kadar kpssyi beklemek istiyorum ama özelden de korkuyorum napmalıyım Özel sektörde çalışmak çok mu zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Ben yapamadım, sana kolay gelsin. Dötü kokan patronun ağız kokusunu çekmek bana göre değil. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Atandın mı Yorumla BloodyGamer 1 yıl Yok KPSS ile alakası yok. Evden çalışmaya geçtim. İnsansız hava sahası ve patron başında değil. Yorumla Soran 1 yıl Mğhendis misin agaö Yorumla BloodyGamer 1 yıl E-Ticaret. Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Korkma korkarsan ezilirsin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Zaten ailem beni pısırık yetistirdi lflsşiqiwifşşss Yorumla Justice000002 1 yıl 3 senedir çalışıyorum herkese hak ettiği cevabı veriyorum başta saygıdan ses etmiyordum şimdi de saygı çerçevesinde herkese hakkını veryorum Yorumla Soran 1 yıl Ne sektöründesin Yorumla Justice000002 1 yıl Çimento inşaat Yorumla
ScanAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Yapacak bişey yok 0 8 Yorumla Soran 1 yıl 20 k maaş sabah 8 aksam 5 iyi mi sence Yorumla ScanAdam 1 yıl Deneyim durumun nedir Yorumla Soran 1 yıl Hic calısmadım daha önce Yorumla ScanAdam 1 yıl Daha iyi şartlar senni için zor. İş nedir Yorumla Soran 1 yıl Hastanede Yorumla Soran 1 yıl Ama özel hastane🥺 Yorumla ScanAdam 1 yıl Yorucudur orası hemşire misin Yorumla Soran 1 yıl Yok hemsirenin bi tık altlarında bir sey tekniker gibi bir sey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben yapamadım, sana kolay gelsin. Dötü kokan patronun ağız kokusunu çekmek bana göre değil.
Atandın mı
Yok KPSS ile alakası yok. Evden çalışmaya geçtim. İnsansız hava sahası ve patron başında değil.
Mğhendis misin agaö
E-Ticaret.
Korkma korkarsan ezilirsin
Zaten ailem beni pısırık yetistirdi lflsşiqiwifşşss
3 senedir çalışıyorum herkese hak ettiği cevabı veriyorum başta saygıdan ses etmiyordum şimdi de saygı çerçevesinde herkese hakkını veryorum
Ne sektöründesin
Çimento inşaat
Denemelisin.
Neyinden korkuyorsun
Zor kirvem zor
Yapacak bişey yok
20 k maaş sabah 8 aksam 5 iyi mi sence
Deneyim durumun nedir
Hic calısmadım daha önce
Daha iyi şartlar senni için zor. İş nedir
Hastanede
Ama özel hastane🥺