Kızlar Bir Adım Öne Bir tarafım düğün hayalleri kurarken bir tarafım kariyer hayalleri kuruyor ikilemde kalıyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir tarafım düğün hayalleri kurarken bir tarafım kariyer hayalleri kuruyor ikilemde kalıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl evliliğin garantisi yok, kariyer kalıcı olmaya daha aday.önce kendi hayatını kurtar sonra o hayata bir ortak alırsın 1 0 Yorumla
Savaş__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Düğünün neyini hayal ediyorsun o bir başarı değil ki 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Değil zaten ama bende evlenmek istiyorum artık hayatımda bir erkek olsun istiyorum Yorumla Savaş__ 1 yıl Ya olur merak etme Yorumla Soran 1 yıl Sevgili olmak olmaz mesela helalinden olsun istiyorum Yorumla Savaş__ 1 yıl Ya tamam sevgili olma da bi tanı yani evlenmeden önce pat diye evlenme seviyorum diye Yorumla Soran 1 yıl Yok ya 2 sene içinde evlenmek istiyorum Yorumla Savaş__ 1 yıl Sana birini bulcaz o zaman Yorumla Soran 1 yıl Yanlış yazmışım Emin olduğum kişi ile 2 sene boyunca evlilik yolunda olucaz söz nişan falan arasında çok zaman olacak Yorumla Savaş__ 1 yıl He öyle desene. İnşallah o zaman hayırlısı neyse o olsun Yorumla Soran 1 yıl Amin Yorumla
slkyy1 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Bence ilk önce kariyerini tamamlamalısın daha sonra pişman olmamak için evlilik kolay iş onu her türlü yapabilirsin ve yaşın 20 daha bence çok erken 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Ayaz_07_34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 82% 1 yıl Kariyer baskın gelsin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sen cidden 20 yaşında mısın hangi ayda doğdun Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl 24 yasindayim Yorumla Soran 1 yıl Okey Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl 20 yasındayım Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Anladım balım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
evliliğin garantisi yok, kariyer kalıcı olmaya daha aday.
önce kendi hayatını kurtar sonra o hayata bir ortak alırsın
Düğünün neyini hayal ediyorsun o bir başarı değil ki
Değil zaten ama bende evlenmek istiyorum artık hayatımda bir erkek olsun istiyorum
Ya olur merak etme
Sevgili olmak olmaz mesela helalinden olsun istiyorum
Ya tamam sevgili olma da bi tanı yani evlenmeden önce pat diye evlenme seviyorum diye
Yok ya 2 sene içinde evlenmek istiyorum
Sana birini bulcaz o zaman
Yanlış yazmışım Emin olduğum kişi ile 2 sene boyunca evlilik yolunda olucaz söz nişan falan arasında çok zaman olacak
He öyle desene. İnşallah o zaman hayırlısı neyse o olsun
Amin
Bence ilk önce kariyerini tamamlamalısın daha sonra pişman olmamak için evlilik kolay iş onu her türlü yapabilirsin ve yaşın 20 daha bence çok erken
Tamamdır teşekkür ederim ☺️
kocan seni bi sabah uyandıgında terk eder ama kariyerin asla
Kariyer yaparken biraz eğil gelip çocuğuda yapar biri herhalde
Kariyer baskın gelsin
Sen cidden 20 yaşında mısın hangi ayda doğdun
24 yasindayim
Okey
Sen kaç yaşındasın
20 yasındayım
Anladım balım
Kariyer
İşini kur eşin seni bulur