Kızlar Bir Adım Öne Kadının sevgiliyken ve hayatı boyunca özgür olduğunu kabul edebilecek bir adam var mıdır? defii Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadının özgür olduğunu kabul eden bir adam ❤️ Kadının sevgiliyken ve hayatı boyunca özgür olduğunu kabul edebilecek bir adam var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Yalnız_adam_007 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnan ki var çeşidimiz olduğu gibi bu tipte oldgumu düşünüyorum.😊👌 0 0 Yorumla
RODUS Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Özgür zaten, sevgili olundu diye zincire de vurulmaz ki 0 0 Yorumla
Eczilker Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 88% 1 yıl Özgürlükten kastın nedir mesela 0 3 Yorumla defii 1 yıl Kadın ve erkeğin arkadaş olabilmesi kadının gece dışarı çıkabilmesi kadının çalışabilmesi kadının mayo bikini giyebilmesi erkeğin bunu kabul etmesi Yorumla Eczilker 1 yıl Sevgilisine Sadık olduktan sonra bunlar çokta olamayacak şeyler değil gibi Yorumla defii 1 yıl Evet öyle Yorumla
Erkekler Ne Diyor
İnan ki var çeşidimiz olduğu gibi bu tipte oldgumu düşünüyorum.😊👌
Özgür zaten, sevgili olundu diye zincire de vurulmaz ki
Özgürlükten kastın nedir mesela
Kadın ve erkeğin arkadaş olabilmesi kadının gece dışarı çıkabilmesi kadının çalışabilmesi kadının mayo bikini giyebilmesi erkeğin bunu kabul etmesi
Sevgilisine Sadık olduktan sonra bunlar çokta olamayacak şeyler değil gibi
Evet öyle
Kadın erkeğe bağlıdır özgür olamaz
Vardır tabi
sanmıyorum canım
Heee