sen kaç yaşındasın sormamda sakınca var mı? bu arada sayıştaya girersen bir gün belki beni de denetleyeceksin :D sakın torpil geçme derinlemesine denetle
kurumu kamuya açık yerde söylemek istemem. zira ben imza atarken bile ismimin görünmesinden rahatsız oluyorum bazen (kritik dosyalarda). yaşım 30. evet kesinlikle iş başka ama derinlemesine incelenip hiçbir kusur bulunmaması çok hoşuma gider:)
Aslında böyle olmasını tahmin ederek ve umarak sormuştum, kolaylıklar diliyorum. incelenme kısmına gelince de kiminin kaygısı kiminin onaylanma aracı ahaha ne güzel. böyle birinin, kendi aklının secimlerini görüp kendi potansiyelini seyredebilmesi icin, akıllı insanlardan etkilenme ihtimali de cok yüksek. nacizane.
bir bakanlık işte orta öneme sahip olanlardan. sadece bazen düşmanlaşanlar oluyor o yüzden kamuya açık yerlerde söylemiyorum. seni de çok takdir ediyorum düşüncelerinden ötürü. çok gençsin çok fazla fırsatın olacak ve umarım o dilediğin yerde olursun
ahaha tabii! koscam hemen internete, dicem, beni tebrik eder misinnnnnnn. Bu arada gelecek ay bir bakanlıkta staj yapacağım, belki biraz fikirlerimin sekillenmesine katkıda bulunur insanların çalışma atmosferini solumak:D
hangi bakanlık? bana da stajyer yağıyor bu ara. artık e-devletten başvuru yapılıyormuş sanırım gökten stajyer yağıyor. bizim kuruma gelirsen uzmanın benim :D
nasıl gülüyor:D Aile sh bakanligini arzu etmistim ben de, arkadaslarim vardi uzman ve uzman yrd. Ama maliye gelince onayladim hemen. Hemmmen. Hic aklıma gelmedi aliler veliler ahaha
aile bakanlığı da iyi olabilirmiş tam sayıştayın karşısı. ben bana bağlı stajyerleri diğer kurumlara da götürüyorum :D işim gücüm yok gibi çocuk avutuyorum devlet nasıl işler öğretiyorum falan.
oyş mu :D ben gelince ayağa kalkıyorlar... bey diye hitap ediyorlar falan. olum sakin olun la biraz tepkisi veriyorum. bu arada stajın da şimdiden hayırlı olsun, bilmediğim bir kurum orası o yüzden pek yorum yapamadım
o kadar da önemli değildir, en azından düşündüğün kadar. uzmanların her zaman bir görevi olur ve onu yapması gerekir, bunu yaparken de yasaları ve iyi niyeti gözetir. eklesene beni bu arada
İİBF mezunları için o allah'ın emri zaten:) kpss a, sonuçlara göre bakanlıklar hepsini deneyeceğim. çevremde insanlar patır patır dökülüyor mülakatlardan, direkt sayıştay sınavına girme lüksüm yok. ama çok şey istiyorken hiçbir şey olamamaktan çok korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çoook prestijli ama bu yıl daha alım yapmayacaklar seneye kaldı
2025 için hazırlanıyorum
tam gaz devam o zaman. çoook güzel bir mevki ve eğer çalışkan ve idealistsen çok keyif alacağın bir iş
inşaAllah, bazen boş ver bu kadar yıpratma kendini uzman ol bakanlıklara bırak kendini diyorum bıkkınsam
bence de uzman ol bakanlıklara bırak kendini :D bu arada sayıştay müfettişi yok ama müfettişliğe benzer bir kadro açıyor
biliyorum, denetim denetimdir benim gözümde, ondan topyekun müfettişlik diyorum :d
biz anlıyoruz birbirimizi fakat sakın mülakatta falan öyle bir şey deme :D bakanlık uzmanlığı daha iyi bu arada
sınava hazırlık süreci bakımından mı sadece ne bakımdan daha iyi:)
işin zorluk seviyesi ve sorumlukların önem derecesi. denetçiler madenden tut üniversiteye kadar pek çok yeri denetler
ilk cümle çok şevklendirici değil mi? ehemmiyeti arttikca kiymeti de artiyo bence isin. ay bakalim nasip, f. blau bey
sen kaç yaşındasın sormamda sakınca var mı? bu arada sayıştaya girersen bir gün belki beni de denetleyeceksin :D sakın torpil geçme derinlemesine denetle
ahaha est canım. ama is baska muhabbet baska. hii ona göre kara kedi!25, senin nedir? kurumu sormamda bi sakinca var mi?
kurumu kamuya açık yerde söylemek istemem. zira ben imza atarken bile ismimin görünmesinden rahatsız oluyorum bazen (kritik dosyalarda).
yaşım 30.
evet kesinlikle iş başka ama derinlemesine incelenip hiçbir kusur bulunmaması çok hoşuma gider:)
Aslında böyle olmasını tahmin ederek ve umarak sormuştum, kolaylıklar diliyorum. incelenme kısmına gelince de kiminin kaygısı kiminin onaylanma aracı ahaha ne güzel. böyle birinin, kendi aklının secimlerini görüp kendi potansiyelini seyredebilmesi icin, akıllı insanlardan etkilenme ihtimali de cok yüksek. nacizane.
bir bakanlık işte orta öneme sahip olanlardan. sadece bazen düşmanlaşanlar oluyor o yüzden kamuya açık yerlerde söylemiyorum. seni de çok takdir ediyorum düşüncelerinden ötürü. çok gençsin çok fazla fırsatın olacak ve umarım o dilediğin yerde olursun
Çok teşekkür ederim, inşaallah
denetçi olursan bana haber vereceksin dimi? komşu olacağız zaten muhtemelen
ahaha tabii! koscam hemen internete, dicem, beni tebrik eder misinnnnnnn. Bu arada gelecek ay bir bakanlıkta staj yapacağım, belki biraz fikirlerimin sekillenmesine katkıda bulunur insanların çalışma atmosferini solumak:D
hangi bakanlık? bana da stajyer yağıyor bu ara. artık e-devletten başvuru yapılıyormuş sanırım gökten stajyer yağıyor. bizim kuruma gelirsen uzmanın benim :D
ahaha hazine'den geldi bana
hahahaha kötü yere düşmüşsün. bana denk gelseydin asla unutamayacağın bir staj olurdu
nasıl gülüyor:D Aile sh bakanligini arzu etmistim ben de, arkadaslarim vardi uzman ve uzman yrd. Ama maliye gelince onayladim hemen. Hemmmen. Hic aklıma gelmedi aliler veliler ahaha
aile bakanlığı da iyi olabilirmiş tam sayıştayın karşısı. ben bana bağlı stajyerleri diğer kurumlara da götürüyorum :D işim gücüm yok gibi çocuk avutuyorum devlet nasıl işler öğretiyorum falan.
oyş, çok masum
ahaha allah bana da nasip etsin böylesi staj, ne diyeyim.
oyş mu :D ben gelince ayağa kalkıyorlar... bey diye hitap ediyorlar falan. olum sakin olun la biraz tepkisi veriyorum. bu arada stajın da şimdiden hayırlı olsun, bilmediğim bir kurum orası o yüzden pek yorum yapamadım
ahaha sen iyi niyet ve nezaketen yapiyorsun ama iktidar iliskisi her zaman önemlidir:D Tesekkür ederim, deneyimleyip göreceğim
o kadar da önemli değildir, en azından düşündüğün kadar. uzmanların her zaman bir görevi olur ve onu yapması gerekir, bunu yaparken de yasaları ve iyi niyeti gözetir. eklesene beni bu arada
tmmdir
Sayıştay denetçisi vardır müfettişi yoktur
Düzeltebileceğin kadar anlamışsın demek ki, o halde yanıtlayabilirdin de
Kazanmak zordur ama evet güzel prestijli bir iştir
teşekkür ederim, bir yılımı tamamen bu sınava ayıracağım
Sadece tek bir şeye odaklanma çok yönlü ol ki bu olmazsa başka bir şey olsun
İİBF mezunları için o allah'ın emri zaten:) kpss a, sonuçlara göre bakanlıklar hepsini deneyeceğim. çevremde insanlar patır patır dökülüyor mülakatlardan, direkt sayıştay sınavına girme lüksüm yok. ama çok şey istiyorken hiçbir şey olamamaktan çok korkuyorum
Zaten çoğu birbirinden farklı değil sen planlı bir şekilde çalışırsan olur genel kültüründe geliştirmeyi unutma oturman kalkman kıyafetin
konudan bağımsız ama çocukluk hayalimdir hep böyle leydilik okulu gibi bi yere gitmek :D sonra oturdum Ankara 'da kurs aradım, doğru düzgün bulamadım
Yani böyle bir kurs Aslında bulabilirsin ama tam istediğin gibi olmayabilir Kaç yaşındasın nerede okudun üniversiteyi
25, Ankara
Ankara Üniversitesi mezun musun yani Ankara 'da yaşıyorsundur Bence Ankara Üniversitesi'nde İ. İ. B. Fakültesi yok çünkü
nerede okuduğumu sordun nereyi değil, ama mülkiyeli olsaydım yine de sbf diye alt baslık acma geregi duymazdım
Yani ben üniversite olarak sormuştum bu da önemlidir bu sınavlarda halen de Ankara 'dan Ankara 'da Yaşıyorsun sanırım değil mi
Evet
Peki neden böyle bir Leydi olmak istiyorsun normalde nasılsındır çok mu seversin giyinmeyi makyajı
Duyulur tabi ki