Kızlar Bir Adım Öne Sizce bu zamanda en güzel meslek ne? Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce bu zamanda en güzel meslek ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. bence yazılım 0 0 Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl benim için kendi mesleğim elbette öğretmenlik ama maalesef değersizleştirildi 1 0 Yorumla
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yazılımcılık. 1 2 Yorumla 19CMx 1 yıl Boş Yorumla AsteriaTitan 1 yıl Yapay zekanın ileride neler yapabileceğini tahmin edilen edemezsin. Ancak bir o kadar da tehlikeli ve kafa patlatan bir meslek olduğunu düşünüyorum. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kara para 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani 50 binden alsan bir şey yapamazsın mesleğin önemi kalmadı artık insanlar maaşa paraya bakıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bence yazılım
benim için kendi mesleğim elbette öğretmenlik ama maalesef değersizleştirildi
Karsi cinsin finansal özgürlüğünden yararlanmak
Doktor. cok kazaniyorlar
Okumamak oldugu kesin de
Yan gelip yatmak
evden yapılan şeyler
Yazılımcılık.
Boş
Yapay zekanın ileride neler yapabileceğini tahmin edilen edemezsin. Ancak bir o kadar da tehlikeli ve kafa patlatan bir meslek olduğunu düşünüyorum.
Yazılım sektörü
Evde yatarak para kazanmak
Siyaset
Vergisiz bütün işler
Koc parasi yemek 🤪
Koca*
Pilotluk
Ogretmenlik
Kara para
Yani 50 binden alsan bir şey yapamazsın mesleğin önemi kalmadı artık insanlar maaşa paraya bakıyor