Kızlar Bir Adım Öne Kendi işinizi kuracak olsanız, bu ne olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cevaplarrrrrr Kendi işinizi kuracak olsanız, bu ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sametsahins Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kendi işim var zaten hiç bu soruyu düşünmemiştim ama 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kendi isin ne Yorumla sametsahins 1 yıl aile şirketimiz var tekstil üzerine Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl E ticaret yapıyorum. Kendı işimin sahibiyim 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İsim var ztn 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Isin ne Yorumla Benchbas 1 yıl Nakiş Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl kendi işim zaten 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Isin ne Yorumla wimpi 1 yıl dükkan giyim üzerine Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Seks shop 0 6 Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Yaratıcı 😂 Yorumla EemreE34 1 yıl @TaçsızBirPrenses 😊 Yorumla EemreE34 1 yıl @TaçsızBirPrenses bir gün açarsam ortak olabiliriz istersen Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Ahahahahhaha düşünmedim henüz ama belki 😂 Yorumla EemreE34 1 yıl @TaçsızBirPrenses geleceği olan bir iş kimse evlenmiyor artık fırsat her zaman gelmez iyi düşün Yorumla TaçsızBirPrenses 1 yıl Ahahah bilmem düşünürüm peki😂🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kendi işim var zaten hiç bu soruyu düşünmemiştim ama
Kendi isin ne
aile şirketimiz var tekstil üzerine
Kurdum makina parçaları
Fotoğrafçıyım, kendi işim
E ticaret yapıyorum. Kendı işimin sahibiyim
Diğital global e ticaret
İsim var ztn
Isin ne
Nakiş
kendi işim zaten
Isin ne
dükkan giyim üzerine
Güzellik salonu
Sera
Yedek. com aş
Seks shop
Yaratıcı 😂
@TaçsızBirPrenses 😊
@TaçsızBirPrenses bir gün açarsam ortak olabiliriz istersen
Ahahahahhaha düşünmedim henüz ama belki 😂
@TaçsızBirPrenses geleceği olan bir iş kimse evlenmiyor artık fırsat her zaman gelmez iyi düşün
Ahahah bilmem düşünürüm peki😂🤭
Spor salonu