Kızlar Bir Adım Öne Feminen erkeklerin aldatma ve yalan söyleme ihtimali daha yüksekmiş kızlar doğru mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Feminen erkeklerden uzak duruyoruz ✍️ Feminen erkeklerin aldatma ve yalan söyleme ihtimali daha yüksekmiş kızlar doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Feminen erkek nedir ya cidden bilmedigim için soruyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yani böyle duygusal, kırılgan, kadına benzeyen erkek Yorumla CaptainVenture 1 yıl Hmm öyle biri aldatamaz ya bence ben öyle biri degilim ama o kadar duygusal kirilgan kadına benzeyen biri aldatma yetisi olamaz erillik yok bi kere Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl iyi de biz erkek değiliz ki etek giyeriz siz erkek oluyorsunuz biz değiliz demek ki siz aldatıyorsunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne kadar feminen mesela? Sınır ne? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yani biraz işte. Geçen gördüm bi araştırma yapılmıştı. Kaynak : soylunun gür saçları jckkxkd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Feminen erkek sizinle niye takılsın zaten Yorumla Soran 1 yıl Yoo takılan takılıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizin hoşunuza gider mi feminen erkek Yorumla Soran 1 yıl Hiçç. Dünya ahiret kardeşimdir. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂 anca kankin olur zaten Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Feminej erkek olmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olur da yanlışlıkla yakınımıza falan düşerler allaaaaaahhh korusun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Feminen erkek nedir ya cidden bilmedigim için soruyorum
Yani böyle duygusal, kırılgan, kadına benzeyen erkek
Hmm öyle biri aldatamaz ya bence ben öyle biri degilim ama o kadar duygusal kirilgan kadına benzeyen biri aldatma yetisi olamaz erillik yok bi kere
iyi de biz erkek değiliz ki etek giyeriz siz erkek oluyorsunuz biz değiliz demek ki siz aldatıyorsunuz
Bilemiyorum, olabilir.
Ne alaka ilk kez duydum
Ne kadar feminen mesela? Sınır ne?
Yani biraz işte. Geçen gördüm bi araştırma yapılmıştı.
Kaynak :
soylunun gür saçları jckkxkd
Feminen erkek sizinle niye takılsın zaten
Yoo takılan takılıyor
Sizin hoşunuza gider mi feminen erkek
Hiçç. Dünya ahiret kardeşimdir.
😂😂 anca kankin olur zaten
Feminej erkek olmaz
Olur da yanlışlıkla yakınımıza falan düşerler allaaaaaahhh korusun
sacma