Kızlar Bir Adım Öne 23 yasında tıbbi sekreterlik okumaya başlamak mantıklı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 23 yaşında baslardam 25 yaşında mezun olcam 26 yaşında kppseye giricem sizce geç mi yoksa mantıkli mi 23 yasında tıbbi sekreterlik okumaya başlamak mantıklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Raptor06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İdeal bir durum değil ama mümkündür 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Normalde sosyal bilgiler okuyorum ama ataması çok zor o yüzden bu bolumu okumak istiyorum Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Hayır geç kalmadın tam yaştasın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Aslında sosyal bilgiler okuyorum ama ataması çok zor o yüzden bu bolumu okumak istiyorum Yorumla u Bahar_555 1 yıl Bu bölümde güzel, bende bu bölümü okumak isterim. Ama bende sertifikam var. Okumayı başla. Yorumla Soran 1 yıl Sertifika nasıl çalışıyor musun sertifika işe yaradı mi Yorumla u Bahar_555 1 yıl Hayır daha iş arayışa girmedim, şu aralar müsait değilim daha sonra bakacağım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İdeal bir durum değil ama mümkündür
Normalde sosyal bilgiler okuyorum ama ataması çok zor o yüzden bu bolumu okumak istiyorum
Hayır geç kalmadın tam yaştasın
Aslında sosyal bilgiler okuyorum ama ataması çok zor o yüzden bu bolumu okumak istiyorum
Bu bölümde güzel, bende bu bölümü okumak isterim. Ama bende sertifikam var. Okumayı başla.
Sertifika nasıl çalışıyor musun sertifika işe yaradı mi
Hayır daha iş arayışa girmedim, şu aralar müsait değilim daha sonra bakacağım.
mantıklı şimdiden kpss ye çalış
Mantıklı