Milli atlet Eda Tuğsuz, cirit atmada Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota aldı. Spora ilginiz var mı?

Milli atlet Eda Tuğsuz, cirit atmada Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota aldı. Spora ilginiz var mı?

Masa tenisi ve voleybola ilgim var. Lise ve üniversitede takımdaydım. Şu sıralar ara sıra masa tenisi oynarım, aynı zamanda hafta içi kamuda memur olarak çalışmam nedeniyle onun haricinde hafta sonları federasyonda masa tenisi hakemliği de yapıyorum. Şimdi diyorum, lisede başarılı olabileceğim gülle de vardı; 2 metrelik kaslı bir çocukla 1 karışlık bir farkımız vardı sadece ve ilk defa deneyişimde; acaba ona mı devam etseydim diyorum 😃😃
Eda Tuğsuz’a da başarısı için tebrikler💐💐👑👑
Tebrikler 🥰
Tr de milli spor diyince bi futbol var sanılıyor bence başkanından çöpçüsüne bunu konuşur izler ama başka sporlara ilgi pek olmaz. Hatta kadın voleybol milli takımı için neler neler diyenler çıkıyor. Konu milli olmak mı yoksa erkek egemen toplum olmak mı bilemiyorum. ... Neyse şimdi de feminist derler.
Cevap
12Cevap
Bu spora ilgim yok maalesef
Hadi bakalım şampiyon olur inşallah. Olimpiyat oyunlarını denk gelirsem izlerim boş vaktimde. Hususi olarak takip etmiyorum ama ana haber sonrası spor haberlerinde ve internette görüp öğreniyorum. Kendisine başarılar
Senin soruna konu olan Eda da dahil olmak üzere Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek Fenerbahçeli sporcu sayısı 22 oldu.
Hepsine başarılar dilerim. 😃🦾❤
Tebrikler ederim #EdaTuğsuz , gurur duydum ❤️🇹🇷🐺❤️🇹🇷🐺 Her spor dalında başarılı ülke olmamız bizim için her zaman çok önemlidir 👏👏
Bol şanslar dileyim onlar bijim gururumuz 🇹🇷🇹🇷🦄
Ya Fenerbahçe böyle bir kulüp Türk sporuna katkısı sonsuz
Evet daha cok branşta var olmak guzel
Darısı olimpiyat şampiyonluğuna olsun
Ne kotası
Tebrikler
tebrikler
İyi bir şey galiba.
Tebrikler
Evet tebrikler
Kota almak ne demek
Survivora katilir