Akp devri 4 sene sonra bitse misal, önğ açılır mı sizce? 4/5 seneye önü nasıl olur?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Akp devri 4 sene sonra bitse misal, önğ açılır mı sizce? 4/5 seneye önü nasıl olur?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1990 lardan beri hep bir sonraki hükümet beklendi atamalar için...
1990 dan beri önü kapalı olan bir meslek diyorsun?
Önü açık ama herşeyi devletten beklememek lazım. Özel sektör de var bu meslekte.
Hayır şundan bahsediyorum. 1990 dan beri bu meslekte devlette atama çok olmuyor mu demek istedin
Evet yılda 50-60 bin mezun oluyor belki daha fazla ama devlet 20-30 bin atama yapıyor.
Akp yüzünden değil mi
Hayır tabii ki sadece AKP değil. Ondan önce de aynıydı değişen bir şey yok. Devlet ihtiyacı kadar alır.
Öğretmenlik okunmaz gormuyor musun 17 yasında çocuk sılahlaolduruyor hıc bulasma derim öğrenciler zıvanadan çıkmış bende küçüklükten beridir ogretmen olmak isterdim şimdi psikoloji okuyorum iyi ki o bolumu okumamısım
Teşekkür ederim ❤️
belli olmaz yine bir seçim zamanı sağlam alım yaparlar bakarsın çok istiyorsan oku
bence kesinlikle okuma hem yeni nesil cok terbiyesiz hem de atanma ihtimalin neredeyse yok denecek kadr az. Benim ablam öğretmenlik bitirdi ytü'den ona da diyorum keske öğretmenlik okumasaydın diye. Öğretmenlerin itibarı kalmadı ne yazık ki
Hangi branş okudu :(
fen öğretmenliği
Degil atanamayan dolu ortada
Turist rehberi felan olsan sanırım daha iyidir
Olmaz
Neden