Bir dede gördüm 82 yaşında 4. üniversitesini bitiriyor. Zaten istiyordum bu sene bende 2. den mezunum inşallah seneye sınava girip tekrar okumayı düşünüyorum. Okumak güzel şey ve yaşı yok sakın vazgeçme.
07 Yorumla
Soran+1 yılAaaa hangi bölümleri okudunuz
Soran+1 yılAyyy süper 3. cü olarak ne düşünüyorsunuz? Sorması ayıp yaşınız kaç
Soran+1 yılAy süper başarılarınızın devamını dilerim.
Soran+1 yılİnşallah bana da nasip olur
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnünüzde Allah uzun ömür verirse inşallah çok uzun zaman var hayallerinizin peşinden daima koşun ve unutmayın bugün başlamassanız yarın daha da geç olucak yani hiç bir şey için geç değil umarım hayalleriniz gerçek olur önce kendi iç sesiniz dinleyin ve ona göre hareket edin şimdiden hayatınızda başarılar dilerim öğretmenim 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤩
- +1 yıl
Rica ederim
Zaman kaybı olabilir çünkü daha az alacaklarını söylediler. Edebiyatı bir kere aklından çıkar. Müzikte zaten az alım oluyor. Beden eğitimi onlara göre daha iyidir. Yinede ciddi emek isteyen işler tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılBanada müzik daha iyi beden eğitim daha kötü dedi bir kaç kişi
Soran+1 yılAtanamazdam özel kolejlerde felan çalışsam sizce?
1 yılÖğretmenlik mesleğini yapmayı düşünüyorsan 25 yaşından sonra öğretmenlik okumak zaman kaybı olur. Çünkü üniversiteyi bitirdikten sonra KPSS ile uğraşacaksın ve devlet artık az memur alacak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Karşıdan kolay gibi gözüküyor ama işin içine girince hiç de öyle değil … bir kere zorlu şartlarla üniyi bitirdikten sonra KPSS belasına takılıyorsun. KPSS de de öyle 3 5 dersten sorumlu değilsin , sadece 16 ders alandan 6 ders eğitim bilimlerinden 4 derste genel kültür genel yetenekten sorumlusun. Tüm bunlarda neredeyse fulle yakın yaparsan ve derece yaparsan atama şansın olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılMezun olmak kolayda sonrası işte
- 1 yıl
branşın ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılBranşa bağlı ve öğretmenlik mezunu olarak yazıyorum atama yok bekleyen çok. Sınava girdikten sonra hemen atanamiyorsun 1 yıl da mülakat atama vs bekliyorsun. Eğer elinde bir mesleğin varsa ve keyfi okuyacaksan oku ama bölüm olarak çok güzel
05 Yorumla
Soran+1 yılHangi branştan mezunsun
Cevap sahibi+1 yılTürkçe
Soran+1 yılPeki özellere başvuru yapmadınız mı
Cevap sahibi+1 yılHayır yüksek lisans yapıyorum ama onda yaş sınırı var. 35 yaş üstünü araştırma görevlisi olarak almıyorlar. iki sene kpssye hazırlandım 70 75 geldi olmadi.
Cevap sahibi+1 yıl800 kişi atıyorlar neredeyse çoğu 90 üzeri
+1 yıl40 yaşındaki kadın bölüm birincisi oldu benim okulumda iki çocuklu hemde niye olmazmis
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa kesinlikle okucam ama öğretmenlik mi başka bölüm mü kararsız kaldım
Soran+1 yılÖğretmenlikten başka bişey mi okusam diyorum
+1 yılOku belki o zaman atamalar yine düzelir ama güzel bir branş seç
07 Yorumla
Soran+1 yılBeden eğitim nasıl ya da müzik
- +1 yıl
Kolay branşlar ama atamaları pek yok ataması yüksek branşlara yönel
Soran+1 yılEdebiyat nasıl? Mesela 4 seneye resim beden bide edebiyatın önü açılmaz mı sizce
Soran+1 yılBedeni kimse önermiyor müzik daha iyi diyorlar
- +1 yıl
Edebiyat hiç seçme
Soran+1 yılBeden ve müziği mi seçeyim?
- +1 yıl
Ataması yüksek branşlar matematik İngilizce sınıf özel eğitim vb
1 yılen cok hangi ogretmenlik alıyorsa onu oku zaman kaybi olmasin iyice arastir
00 Yorumla
+1 yılOkumak hiç bir şekilde zaman kaybı değildir de geç kalmadan işe de başlamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılÖğretmenlik mi kaldı içine ettiler o mesleğin
210 Yorumla- +1 yıl
Mesleğe bısy demiyorum zaten en kutsal meslek öğretmenlik. Onu kapandı seçimden seçime atama olur o da hı kaşık kadr ve güvenliği yk resmen
- +1 yıl
Biliyorum maalesef daha binlercesi var ve bundan dolayı öğretmenlik mi kaldı dedim
Soran+1 yıl@Einfalch 8 yıl önce mi atandınız? O zamanlardada alımlar azdı ama bu kadar değildi ya
Bende hiç üni okumadım ne yapsam bilmiyorum içimde ukte kalmasından korkuyorum ya
00 Yorumlailki okuyanlar bile hata yapiyor sen ne diyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahha o ne demek ya ahahahshahsaj güldürdünüz Allahta sizi güldürsün
Atamalar berbat durumda. Bence zaman kaybı olur.
13 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene sonra açılmaz mı
- +1 yıl
Her sene daha da birikiyor ne açılması. Birkaç sene öğretmenlik bölümleri kapanmalı bence.
Soran+1 yılTeşekkür ederim başka okuyabilceğim bölümler var mıdır önerebilceğin
+1 yılYani olabilir ama hayatinida yaşa bence
10 Yorumla
1 yılevet zaman kaybı. bir işe gir çıraklık yap
00 Yorumla
1 yılÇok gençsin, oku gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerek yok bence hayata atıl artık
111 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Cevap sahibi+1 yılÇalışıp para kazanırken kariyer yaparken bir yandanda tekrar okuyabileceksen oku. Ama lise sonrası üni ye gider. gibi hiç bir şeyle uğraşmadan sadece öğrenci olacaksan artık çok geç mezun olana kadar 29 olacaksın iş buldun 30 para kazanıp ayakların üstünde durmak için çok geç
Soran+1 yıl2. ci ünim olucak
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun elim armut toplamaması lazım hem calısıp hem okuyabilmem gerekli
Cevap sahibi+1 yılMesele kaçıncı üni olduğu değil. Çalışıp kariyer yaparken bi yandan okumak mı yoksa herşeyi bırakıp tekrardan öğrenci olmak mı hangisini düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvlimisin ailenle mi yaşıyorsun bilmiyorum ama senin gibi okumuş ve tekrar okumak isteyen idealist bir insan cinsiyeti ne olursa olsun maddi açıdan 30 yaşına kadar eş ya da baba eline bakmak istemez
Soran+1 yılEvlenicem seneye
Soran+1 yılÇok haklısın iş bulamadım hala bakıyorum sürekli
Cevap sahibi+1 yılÖnceliğin iş bulmak olmalı. Evlenecekmişsinde artık öğrenci değil aile olmalısın eve katkıda bulunmalısın kendine katkıda bulunmalısın o yüzden 2. Üni 2. Planda kalmalı asıl yapman gerekenlerden fırsat kalacaksa okumalısın maalesef öyle... nişanlı mısın
Soran+1 yılEvet nişanlıyım. Nişanlım ile konuştum hem okuyup hem çalışabilceğimi söyledim destek olurum dedi ama siz böyle söyleyincede öğretmenliği okumaktan vazgeçtim önü açık değil diyor herkes
Cevap sahibi+1 yılAtanma sıkıntısı... atanamassan özel okullarda ırgat gibi çalışmak zorunda kalman düzenli maaş alamaman binbir türlü şey
Ukunmaz hayati bosuna hacriyorsun gencligin gidiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :(
+1 yılOkunmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye :(
+1 yılBoş iş
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle dedin
Ne öğretmenligi
01 Yorumla
Soran+1 yılMüzik
+1 yılİlki ne
01 Yorumla
Soran+1 yılİibf Maliye
1 yılöğretmen ol asla pişman olmazsın..
00 YorumlaOkunur okunur
00 YorumlaOkunur bence
00 YorumlaOlmaz 69 yaşında doktorluk için sınava giren var
00 Yorumla
+1 yılBence oku ama atanamazsan baya kötü olur
00 Yorumla
+1 yılokunur niye okunmasın
00 Yorumla
+1 yılOkunur tabi gencsin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle oku
00 YorumlaGerek yok
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yıl4 sene sonra belki önü açılır
Soran+1 yılMüzik beden bide edebiyat
Soran+1 yıl3 branşı düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce ne okumuştun
016 Yorumla
Soran+1 yılİibf
Cevap sahibi+1 yılBence boşuna okuma bankaya falan girmeye çalış ya da yüksek lisans yapıp okulda kalmaya çalış
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben mezun olalı 3 sene oldu
Soran+1 yılDaha okulda nasıl kalayık
Cevap sahibi+1 yılBence bu ülkede tıp hariç hepsi sıkıntı tıpta da sıkıntılar yavaş yavaş başlıyor diye duymuştum
Soran+1 yılKeşke sağlık okusaydım
Cevap sahibi+1 yılBak sağlık okuyan bir tanıdık var
Cevap sahibi+1 yılHemşirelik ve bırakmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenlik okuyacağım diyor
Soran+1 yılO kim
Soran+1 yılUlan sağlıkçılarda istemiyor ben anlamadım
Cevap sahibi+1 yılAtandı ilk görev yeri çok sıkıntılıydı yoğun bakımda her gün 3-4ex olan yerdi psikolojisi alt üst oldu istifa etti
Cevap sahibi+1 yılBenim için önemli biriydi ama olmayınca olmuyor yapacak bir şey yok
Soran1 yılElinde meslek varken başka bişey okuyabilirdi o sırada hem okuyup hemcalısırdı sonra istifa ederdi
Cevap sahibi1 yılAkşamları yatamıyordu o şekilde düşün psikolojisi berbattı ne kadar tutmaya çalıştım olmadı baktım psikoloji tam gidecek tamam istifa et o zaman
Soran1 yılHemşirelik değil zaten anestezi felan dedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe öğretmenliği okuyacaksın
020 Yorumla
Soran+1 yılMüzik
Cevap sahibi+1 yılÇok aşırı birikti öğretmenlik mezunu bende atanamadım öğretmenim bırakcam öğretmenliği
Soran+1 yılNe öğretmenliği okudun
Soran+1 yılÖğretmenlik mi yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılOkul öncesi atanmadım ama kpss falan uğraşmam bi daha
Soran+1 yılNeden pes etme
Cevap sahibi+1 yılGençliğime yazık ya hayal satmak hariç bi şey üniversiteler atama yok sürekli mezun biriktiriyolar
Soran+1 yılBeden öğretmenliği düşünmüştüm aslında o daha kötü durumdadır dimi
Cevap sahibi+1 yıl500 bin kişi giriyor bu sene 20 bin aldı seneye 8 bin civarı artık bakanlar memurları devlete yük görüyo almamak için elinden geleni yapıyor ücretli kölelik sistemi ile çocukları eğittiklerini sanıyolar
Soran+1 yılÖğretmenlik okunmaz mı? Mesela kolejlerde öğretmenlik yapsam
Cevap sahibi+1 yılDayım yapıyor 18 bine istersen yap
Soran+1 yılAaa 18 çok az
Soran+1 yılGerçekten 18 bine mi yapıyor?
Cevap sahibi+1 yılEvet 18 bin sen yüksek maaş mı veriyolar sanıyorsun oraya gidenler sadece öğretmenlik mesleğini tatmak için gidiyolar
Soran+1 yılBen yüksek sanıyordum kolejleri falan. Peki yaz tatillerinde ücret kesiyorlar mı? Bi bilginiz var mı işleyişi merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYazın kesilmiyor ama özel okullarda işten çıkarıncada bi kılıfına uydurup tazminat vermeyen okullar oluyor geçen bi özel okul bi öğretmene 6 bin teklif etmişti
Soran+1 yılYazın peki çalıştırıyorlar mı? Bana birisi kesiliyor demişti ama
Cevap sahibi+1 yıl2 ay tatil onun haricinde okula gidiyolar okulun duvarlarını bile boyamışlıkları vardıe
Soran+1 yılİşte ama bazıları 2 ay tatil olmuyor hep illa ki çalışıyorsun veli görüşmeleri falan oluyor gidiyorsun demişti ben onu sormuştum
Cevap sahibi+1 yılOkuldan okula değişir ama yapan kesin vardır o parayı verdiği için benim hizmetimdesin diyor
Okumanın yaşı olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz oku muhakkak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe okudun önceden
04 Yorumla
Soran+1 yılİbff Maliye
Soran+1 yılİibf
Soran+1 yılBurdan yaz
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor sen bilirsin
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri