Son 3 senedir yapay zekaya ilgim var ve buna göre hedeflerimi belirledim. Yurtdışında önü açık bir bölüm.
Abimim yapay zeka veya bilgisayar bölümünden ilerlersem yurt dışı konusunda yardımcı olabileceğini dile getiriyor.
Son 3 senedir yapay zekaya ilgim var ve buna göre hedeflerimi belirledim. Yurtdışında önü açık bir bölüm.
Abimim yapay zeka veya bilgisayar bölümünden ilerlersem yurt dışı konusunda yardımcı olabileceğini dile getiriyor.
Yapay zekaya olan ilginiz ve bu alanda kariyer hedefleriniz olması harika. Bu alanda çok sayıda fırsat ve büyüme potansiyeli var. Abinizin desteği de çok değerli. İşte yapay zeka ve bilgisayar bilimi alanında ilerlemeniz için bazı adımlar ve ipuçları:
Eğitim ve Uzmanlaşma
Lisans Eğitimi: Bir üniversitenin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, yapay zeka veya ilgili bir bölümünde lisans eğitimi alın. Bu, temel bilgi ve becerileri kazanmanızı sağlayacaktır.
Uzmanlık Kursları ve Sertifikalar: Coursera, edX, Udacity gibi platformlarda yapay zeka, makine öğrenimi ve veri bilimi ile ilgili online kurslar ve sertifika programları bulunuyor. Bunlar, kendinizi geliştirmenize ve CV'nizi güçlendirmenize yardımcı olabilir.
İleri Eğitim: Eğer mümkünse, yüksek lisans veya doktora gibi ileri eğitimlerle yapay zeka alanında uzmanlaşabilirsiniz. Bu, akademik kariyer veya araştırma pozisyonları için önemli olabilir.
Cevap
5Cevap
Bence
Mantıklı 👍
En iyisi Türkiyede bu iş alt yapısı henüz yok. Bir an önce yapılması lazım alt yapının.
bence de
Abini dinle ve bunu uygula.
Şu anki Türkiye şartlarında evet
Lise de misin?
Yazılım oku
mantikli
Denemen gerek bunu