Kızlar Bir Adım Öne Okul öncesi öğretmenliği okumak kolay mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Okul öncesi öğretmenliği okumak kolay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mhmet030450 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Okul öncesi öğretmeniyim. Bitti ve atandım. Okuduğun üniversiteye bağlı ama genel olarak basit olduğunu söylebilirim. Basit şeyler ama sorumluluk alıp yapman gerekiyor. Sınavlar kolay ödevler de aynı şekilde. Okuması zevkli 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Merhaba, nerede okudunuz acaba Yorumla mhmet030450 1 yıl Hocam özelden söylesem olur mu ya. buraya yazmak istemem. Diğer sorularımle birlikte binde okulumu söylersem ifşa olabilirim bsjdj Yorumla Soran 1 yıl Istek at Yorumla Soran 1 yıl Mesaj yazamiyorum seni takip ettim Yorumla mhmet030450 1 yıl Hocam sen mesaj wt Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Okul öncesi öğretmeniyim. Bitti ve atandım. Okuduğun üniversiteye bağlı ama genel olarak basit olduğunu söylebilirim. Basit şeyler ama sorumluluk alıp yapman gerekiyor. Sınavlar kolay ödevler de aynı şekilde. Okuması zevkli
Merhaba, nerede okudunuz acaba
Hocam özelden söylesem olur mu ya. buraya yazmak istemem. Diğer sorularımle birlikte binde okulumu söylersem ifşa olabilirim bsjdj
Istek at
Mesaj yazamiyorum seni takip ettim
Hocam sen mesaj wt
Daha önceki eğitim seviyene bağlı bence