18 yasında evlendim şu an 22 yasındayım boşandım kocamdan sınava hazırlanıyorum sizce yeni bir hayat kurmak icin geç mi kaldım?eski eşim yüzünden hayatımı mahvettim cocugum yok.. sizce yeni bir hayat kurabilir miyim geç mi kaldım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHiç bir şeye hiç bir zaman geç kalmış sayılmazsınız.
Ben kendimden örnek vereyim, 40 yaşında Orta birden terk yani ilk okul mezunu biriydim.
Yaşadığım bir olumsuzluk tan dolayı açık öğretim den orta okul sınavlarını verip meslek lisesine kayıt oldum, o dönem ikinci oğlum da liseye başladı, ve oğlum ile aynı sene meslek lisesinden mezun oldum, üniversite okumaya niyetim vardı fakat devam edemedim kirada oturan bir aile reisi olarak sorumluluk sebebi ile yeterli gördüm.
Niyet etmek başarmanın yarısıdır, diğer yarısıda niyetin de kararlı olabilmektedir.
Şimdiden Başarılar dilerim HOCAM... 🌹
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
18Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGeç değil hiç bir zaman
00 Yorumla Asla hic bir sey icin gec degil yasin daha kucuk universite okucaksan okuyabilirsin kendini sorgula hangi meslekte basarili olursun severek yaparsin bunu belirle ve o yönde ilerle emin ol attigin her adimdan ve asla şunu unutma senin isteyipte basaramayacagin hic birsey yok dusunki dogumundan bu yana hic birsey bilmezken bir baskasina muhtacken once emekledin sonra koştun önce heceledin sonra konustun yemek yapmayi bilmezdin ögrendin yemeyi bilmezdin ögrendin vs... kendi ayaklarin uzerinde durmak gibisi yok inan bana ben bu sekilde basardim sadece kendine inan karar ver ve bir adim at ve asla yılma düssende kalk birdaha adim at emin ol kendinden iste yeter unutma SEN HERSEYI BAŞARABILIRSIN.
00 Yorumla
+1 yıl18 yasinda evlenirsen hayatin mafolur zaten :) buna sebep de eski es degil aileni dinlemeyen sensin :)
Soruna gelince evet imkanların uygunsa gir sınava kazan ve oku00 YorumlaHiiiiçç geç değil, aslında en ideal eğitim çağın. Şimdiki öğrenciler senin kadar eğitimin kıymetini bilmiyorlar. Lütfen devam et
00 YorumlaHayır senin başarılı olacağına inanıyorum yeterki kararlarının arkasında dur
00 Yorumla
+1 yılBence kurabilirsin zoru başarırsın imkansız biraz zaman alır😇🌺🌴❤️
00 Yorumla
+1 yılHayir geç kalma diye bir şey yoktur Sadece azim ve çalışmak gerekir her şeyi başarabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHicbirsey için geç değil. Herşeyi yapabilecek yaslardasin daha. Hayatını yaşa gül eğlen.
00 Yorumla
+1 yıldaha cok gencsin ve cok guzel bir hayat kurabilirsin, devam et boyle
00 YorumlaHayır daha çok gençsin ve sakın okumaktan vaz geçme
00 YorumlaBu hayatta hiç bir şey için geç kalınmış bir şey yok.
00 Yorumla
1 yılHiçbir hayal, hiçbir amaç için geç değil. Gerçekten istiyorsan çabalarsın. Çabalarsan başarırsın. Ne meslek yapmak istediğine karar verdiysen bence yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey için geç kalınmaz daha 22 yaşındasın her şeyi başarırsın ben destekliyorum senii 🍀
00 YorumlaHiçte geç digil. tam. zamanindasin yola devam
00 Yorumla
+1 yılAsil simdi basliyor hayatin, oku karyer yap kendi paranın getirdigi ozguven tarif edilemez
00 Yorumla
+1 yılGeç değil yeniden başla
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç bişey için geç değil
00 Yorumla
+1 yılhayır gec kalmadin hazırlan ben arkandayim
00 Yorumla
+1 yılHayır hiçte geç değil. Daha hayatın başındasın)
00 Yorumlaevlenmeseydin 18de. d
00 YorumlaTabiki kurarsin daha cok erken hersey icin
00 Yorumla
+1 yılNeden boşandın. Hangi bölümü istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜniversiteyemi hazirlanacan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversitede kucaktan kucağa gezebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir şey için geç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabiki hayatın başındasın henüz
00 Yorumla
+1 yılYoo hiç de geç kalmamışsın
00 YorumlaKurabilirain. Geç kalmamışsın
00 Yorumla
+1 yıllibidon nasıl
00 YorumlaHiç geç değil bence 🍀
00 YorumlaHayır geç kalmadın
00 Yorumla
+1 yılHayır erken bile
00 Yorumla
+1 yılgeç değil bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Evlenip boşandım. 22 yaşında sınava hazırlanıp hayat kurmak için geç mi kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat