Mesela bir kafe nasıl açıyorlar prosedür vs nasıl ilerliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBir kafe açmak için ilk adım, iş planınızı detaylandırmak olmalıdır. İş konseptinizi belirleyip hedef pazarınızı analiz ettikten sonra finansal planınızı oluşturmalı ve gerekli yasal prosedürleri tamamlamalısınız. Ardından uygun bir lokasyon seçip mekanınızı tadilat ve dekorasyon işlemleriyle hazırlamalı, gerekli ekipmanları temin etmelisiniz. Kahve, çay ve diğer malzemeler için güvenilir tedarikçiler bulmalı ve stok yönetimini sağlamalısınız. Personel alımı ve eğitimi önemli bir adımken, kafenizin markasını oluşturup pazarlama stratejileri geliştirmelisiniz. Son olarak, işletme yönetimi sürecinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kalite kontrolünü sağlamalı ve finansal durumu düzenli olarak takip etmelisiniz. Bu süreçte disiplinli ve planlı adımlarla ilerlemek, kafenizin başarılı bir şekilde açılmasını ve büyümesini sağlayacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle canım bilinen bir kafede çalışmanı öneririm gidişatı gör ortamını kur musterilere nasıl davranılır nasıl sistemi var onları gözetlersin. Mesela büyük isimli kafeler var onlar sistemleri aynı hep ama farklı bir marka istiyorsan bu işe çıraklık tan gireceksin ki nerde ne piclikler döner farkında ol
14 Yorumla- 1 yıl
Deneyimli bı görüş
- 1 yıl
Sendr benim kocam gibi dusunuyon aynı o da öyle diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
1 yılŞimdi bir şey dicem kızılacak ama öyle ya çok güzel mesleğin olacak ya da zengin bir eşin
10 YorumlaDevlet siz bayanlara sıfır faizsiz 2 yıl sonra ödemeli kredi veriyordu sanırım biliyorsundur belki bilemiyorum.
00 Yorumla
1 yılBenim projelerim
İş fikirlerim
Hayallerim
Hedeflerim var bende yatırımcı Arıyorum01 Yorumla- 1 yıl
Olmuyor bir türlü
kendi işimin sahibiyim bunun için en büyük şey tecrübe ve sermaye00 YorumlaÖnce kafeyi aç prosedür sonraki iş burası Türkiye
00 Yorumla
1 yılParan varsa her şey olur
18 Yorumla- 1 yıl
Tek yorum yapan benmisim
- 1 yıl
Kaç paran var senin
- 1 yıl
Kafe açmak. icin ne. kadar para lazım dedinya o sebeble birikmisinnvardir diye sordum ozaman gel benim yanıma calis
- 1 yıl
Hambi sehirdensin
1 yılSermaye sermaye sermaye
00 YorumlaEn kötü bir şahıs şirketin olması gerekiyor.
00 YorumlaVergi dairesinden izin almak gerekiyor
00 Yorumla
1 yılöncelikle sermaye lazım
00 YorumlaBilmediğin işi yapma
00 Yorumla
1 yılBütçene bağlı bu iş
00 Yorumlagenç girişimci projesiile yürüyebilirsin.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler