Arkadaşlar iyi günler. şu an çok kararsızım bir ile mi girsem yoksa Ağustos'a kadar KPSS'ye devam mı etsem diye. Anasınıfı öğretmeniyim ama alım da az eğitim akademisi diye bir sacmalık da çıktı kısacası devlete girmek zor ama siz olsanız napardınız ders çalışmaya devam mı yoksa bir işe mi girerdiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevgili gardaşım burada tecrübeli birisi duruyor, söylediklerime kulak var. Şu ekonomik şartlarda bir sonraki seçimlere kadar devlet memurluğu, normal vatandaş için imkansız gibi bir şey. O yüzden benim sana önerim genel seçim veya yerel seçimler yaklaştığında 1 sene öncesi için veya ne zamana denk gelirse artık atama o zaman çalış. Bunlar seçim kazanmak için seçim zamanı bol keseden para dağıtıyor atama yapıyor seçimler bitince daha zerre atama yapmazlar. O yüzden işe girmeni öneririm, kpss çalışarak vakit kaybetme, seçim yaklaştığı zaman o zaman kpss çalış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKpss de tasarruf var bu sene şans zor ama yine de siz bilirsiniz hocam bu arada bişi danışmak istiyorum ben de çocuk gelişim okuyorum bu sene mezun oldum final sınavlarım kaldı sadece özel de ne kadar maaş veriyorlar? Bu arada dgs ye de girmeyi düşünüyorum özel eğitim ya da okul öncesine tamamlamak istiyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılÖzelde asgari ücret okullar var ama çoğu asgari ücret altında veriyor. Dgs hakkında hiç bilgim yok maalesef ☺ umarım istediğiniz olur ama tavsiyem öğretmenlik alanından uzaklasıp saglık bakanlıgına odaklanıp çocuk gelişim uzmanı olarak bir hastaneye atanmanız cok daha güzel olur 🌼
- +1 yıl
Anladım hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 💕
Ben özel eğitimin atama puanı düşük olduğu için bir de öğretmenlikte her sene kpss ye girme hakkı olduğu için öyle düşünmüştüm ama şu an düşüncem değişecek gibi
Soran+1 yılRica ederim başarılar dilerim🌼 adalet bakanlıgı da aklında olsun girebilirsin çocuk gelişimci olarak💜
- +1 yıl
Aslında çok güzel olur da puanı çok yüksek kpss için bilmiyorum başarabilir miyim 🥲
- +1 yıl
önce kendine güvenmelisin bende başarısızdım. çevremden kimse senden bir şey olmaz derlerdi azmettim şu an iyi bir yerdeyim inanmak gerekir @Hanımefendio
- +1 yıl
Yaa senin adına çok sevindim motive oldu bu söylediğin benim için teşekkür ederim @ınatçı008
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun acaba merak ettim de
- +1 yıl
ne demek heleki kadınların ayaklarının üstünde durması gerekiyor malum güvenilir erkek ve yuva kurmak zor ekonomi olarak özgür olmak gerekiyor @Hanımefendio
- +1 yıl
diş hekimiyim @Hanımefendio
- +1 yıl
Evet asla bir erkeğe bağlı yaşamak istemiyorum kendi ekonomik özgürlüğümü gücümü elime almak istiyorum attan inip eşeğe binmemek için 🙂
- +1 yıl
Çok güzel bir mesleğin var mahşallah umarım ben de iyi yerlere gelirim senin gibi
- +1 yıl
bende bu fikirle yola çıkarak önüme baktım. şu an sevdiğim mesleği yapıyorum. mesleğini eline bi al emin ol daha iyi insanlar çıkıyor karşına ben bunu gördüm @Hanımefendio
şu an bence işe girip çalış en azından maddi anlamda rahatlığın olsun yine sınavına gir zaten şu an o kadar zorlaştırdılarki kimse girmek istemiyo sonuç aciklanana kadar mülakata kabulün olacağına kadar en azından boş durmaktan iyidir her şey inşallah gönlünce olsun 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözünde o kadar büyütme bence. Burası Türkiye her şey zamanla değişir. Bende mülakatla atandım. Yapılır. Akademi mevzuna gelince. Henüz nasıl bir sistem kurdukları belli değil. Dediğin kadar zor da olmayabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
6Cevap
Eğer denemeden aldigin puanlar yeterli duzeye yakinsa az kalmiş calismakfan vazgecme devam et. Fakat yeterince calismadik puanlarimda yeterli degil paraya da çok sıkisigim diyorsan is bul.
03 Yorumla
Soran+1 yılkpssden iyi puan alırsam sonra mülakat var mülakattan geçersem eğitim akademisi var orada da iki yıl eğitim görmem gerekiyor sonra da layık görürlerse öğretmen yapacaklar olmazsa en baştan kpss akademi vs vs süreç uzun. Ama evde durmaktan çok sıkıldım kararsızım
1 yılİşe girerdim. Yani pişman oluyorum KPSS’ye harcadığım zamana. Bir ucu bucağı da yok. Çalış çalış, sonuç aynı.
00 Yorumla
+1 yılTorpil olmadıkça kazanamaz sın çalış para kazan baskıdan kurtul ve sınava gir zaten kpss dekiler sürekli tasfiye ediliyor illaki girersin
00 Yorumla
+1 yılKpssye devam et atandığında bugünleri telafi edeceksin zaten bolca
01 Yorumla
Soran+1 yılkpssden iyi puan alırsam sonra mülakat var mülakattan geçersem eğitim akademisi var orada da iki yıl eğitim görmem gerekiyor sonra da layık görürlerse öğretmen yapacaklar olmazsa en baştan kpss akademi vs vs her şekilde zor
+1 yılBenimde kararsız olduğum bir konu sınavdan sonra direk işe girmeyi düşünüyorum
00 YorumlaEğer kendinize güveniyorsanız ve altyapınız sağlamsa sansınızı deneyin sınava girin sınavdan çıkınca atama olana kadar bi işe girer çalışırsınız kafanızda sorun olusmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAtama işi zor maalesef. Kpssden sonra mülakat sonra eğitim akademisi sonra iki sene akademide eğitim görüp eğer basarılı görürlerse sözleşmeli atıyorlar. Basarılı görmezlerse tekrar sınav akademi eğitim süreci
+1 yılKnk yine bı çalış gir daha sonrada çalışabilirsin arkandan atlı kovalamiyo tamam atanma ihtimalin az ama atanirsanda rahat edersin bence
03 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ama kpssden iyi puan alırsam sonra mülakat var mülakattan geçersem eğitim akademisi var orada da iki yıl eğitim görmem gerekiyor sonra da layık görürlerse öğretmen yapacaklar olmazsa en baştan kpss akademi vs vs
- +1 yıl
İş olarak ne düşünüyorsun tekstil falan mi
Soran+1 yılHayır aynı zamanda insan kaynakları mezunuyum
Uniden snr direk ise giricem. kpss saçmalığına ben gelemem
00 Yorumla
+1 yılTemmuz da değil mi kpss
01 Yorumla
Soran+1 yıl14 Temmuz ve 4 Ağustos
1 yılKPSS' ya çalışmak daha iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kac düz memur olayımmu tibbi sekreter okudum bu yıl direk atansam iyimi ogretnemlikmi okuyun
00 YorumlaAltyapı varsa kpss yoksa işe gir çalış daha iyi
00 Yorumla
+1 yılİşe girmek. Torpilsiz atanamazsın
00 Yorumla
1 yılDevlet her türlü abi öğretmen için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnasınıfı öğretmeni derken önlisans mezunu musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır lisans. Okul öncesi demedim sadece😀
Cevap sahibi+1 yılGenelde 2 yıllık okuyan oyun ablaları kendilerine öğretmen terimini bellemişlerde sinir oluyorum. Sende onlardansın sandım lütfen üstüne alma.
Soran+1 yılYok yok değilim☺
Denemek güzeldir
00 Yorumla
1 yılİşe girmek.
00 Yorumla
+1 yılİşe girerdim
00 Yorumlaçalışmak ve gayret etmek isterdim
00 Yorumla
+1 yılKpss
00 Yorumla
+1 yılKendi ana okulunu aç
00 Yorumla