İş sağlığı ve güvenliği okuyacağım. Ona rağbet daha fazla. Vallaha yaşın bir önemi yok bence. Bizim bir abi isg okudu gemide öylesine işe adılar şimdi euroyla maaş alıyor. Ben de ekstra dallara zıplayacağım. Amacım illa iş bulmak değil. Ama kendimi geliştirdikçe mutlu hissediyorum.
Peki ilk olarak ne okumuştunuz? Bu arada matematk öğretmenliğine kaç yaşında başladınız? Hani belli yaştan sonra tecrübesiz işe alınmam diye korkuyorum
Okuyacağınız bölüme göre üniversitede kendini geliştirirseniz iş imkanlarını da artırmış olursunuz. Ancak şunu bilin ki bu sürece girecekseniz aklınızdaki şüpheleri giderip kendinize tamamen güvenmeniz önemli. Çünkü insanlar konuşur, moralinizi bozmaya çalışır, kendi yapamayacakları şeyleri sizin de yapamayacağınıza inandıkları için çok boş konuşurlar. Onları umursamamayı başarabilmeniz için kendinize sağlam şekilde güvenmelisiniz. Kolay gelsin..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet Okunur neden okunmasın
Okunur neden okunmasın lakin oluduğun bölümde ilerleyecek sen şayet
İlerlemeyi düşünüyorum
O zaman doğru karar ve hedefine doğru ilerlemen en doğru olanıdır.
Ben okuyacağım inşallah haftaya sınav var ama açıktan 😁
Ne okuyucaksın açıktan bende haftaya sınava gircem şu an 25 im bu sene öylesine sınava giricem. Seneye 26 ıyım seneye hazırlanıp giricem sınava
İş sağlığı ve güvenliği okuyacağım. Ona rağbet daha fazla. Vallaha yaşın bir önemi yok bence. Bizim bir abi isg okudu gemide öylesine işe adılar şimdi euroyla maaş alıyor. Ben de ekstra dallara zıplayacağım. Amacım illa iş bulmak değil. Ama kendimi geliştirdikçe mutlu hissediyorum.
Yaaa hiç aklımda yoktu bakıcam teşekkür ederim
Okunur ama bu zamanda okumanın fazla bir faydası yok
Aaa niyee
Okunur tabi 38 yaşında tanıdığım bir kadın var hala okuyor neden olmasın
29umda ilkini okuyorum olum, o zaman ölüyim ben 😂
Olur mu öyle şey🎀
En son ilkokul 1 de karneme basmışlardı böyle bir kurdale, teşekkür ederim 😂😂😂
İlk bölüm neydi şimdi ne okumak istiyorsun anlat hele 🤙
Siz ne okuyordunuz :)
İnternet ve ağ 🥹
Eeee süpermiş
Ben neden sorumun cevabını alamadım 🤔
İlk bölümüm ibff
İibf
Yine tam cevabı alamadım da neyse başarılar 🤙
İşletme yani
İlk bölüm ve ikinci de seçmek istediğin bölümü sormuştum be 😂
İkincisi öğretmenlik
her şey gönlünce olsun dostum
Seninde dostum
Okunur. Özelikle gacı isen daha çok ihtiyacın var.
Niye erkolar okuyamaz mı
Gacılar hayata tutunmak ve erkeğin eline bakmak için okumalı
Bakmamak*
43 yaşındayım 3. cü ünv. okuyorum
Maşalllaaahhh hangi bölğmleri okudunuz
Bölümleri
İşletme, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği ve şimdi de Felsefe
Bende felsefe öğretmenliği istiyordum
Okumalısın
Okunur, ben okudum çok da güzel oldu.
Ne okudunuz
Matematik öğretmenliğini ikinci üniversite olarak okudum.
Peki ilk olarak ne okumuştunuz? Bu arada matematk öğretmenliğine kaç yaşında başladınız? Hani belli yaştan sonra tecrübesiz işe alınmam diye korkuyorum
Okuyacağınız bölüme göre üniversitede kendini geliştirirseniz iş imkanlarını da artırmış olursunuz. Ancak şunu bilin ki bu sürece girecekseniz aklınızdaki şüpheleri giderip kendinize tamamen güvenmeniz önemli. Çünkü insanlar konuşur, moralinizi bozmaya çalışır, kendi yapamayacakları şeyleri sizin de yapamayacağınıza inandıkları için çok boş konuşurlar. Onları umursamamayı başarabilmeniz için kendinize sağlam şekilde güvenmelisiniz.
Kolay gelsin..
Çok teşekkür ederim🧿❤️
Rica ederim. :)
Tabi ki seni alıkoyan ne
Maddi durumun iyiyse oku
Okunur hayat senin istedini yap
40 da bile okunur
Yaa cidden mi🥹
Evet okunur
Okunur
Okunur
Ne için ama