Kızlar Bir Adım Öne İstediğiniz bölüm için kaç defa sınava girersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayalinizdeki bölüm için maksimum kaç defa üniversite sınavına girersiniz? Ben 2'den fazla girdim diyen var mı? İstediğiniz bölüm için kaç defa sınava girersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mavikelebeklerrr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 1 kere gircem olmazsa diye bisi düşünmüyorum parayı vermem az da burs girerim kolay 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kaç defa girmem gerekiyorsa girerim. Vazgeçmem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl okuyo musunuz Yorumla Sühandan46 +1 yıl Üni bitirdim. Daha okumak istediğim bölümler var ama. Yorumla Soran +1 yıl ne kazandınız peki Yorumla Sühandan46 +1 yıl Sosyoloji mezunuyum. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben girdim pişman değilim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne kazandınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bir şey 😅 geçen yıl matematik bölümü tutuyordu gitmedim Yorumla
faydalıkarbonhidrat Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl 4 kere girdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl şu an ne okuyosunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
1 kere gircem olmazsa diye bisi düşünmüyorum parayı vermem az da burs girerim kolay
Kaç defa girmem gerekiyorsa girerim. Vazgeçmem
okuyo musunuz
Üni bitirdim. Daha okumak istediğim bölümler var ama.
ne kazandınız peki
Sosyoloji mezunuyum.
Ben girdim pişman değilim
ne kazandınız
Hiç bir şey 😅 geçen yıl matematik bölümü tutuyordu gitmedim
4 kere girdim
şu an ne okuyosunuz
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!