Bedenin yoğun değil pek. O yüzden atanamazsan boşta kalma ihtimalin artar. Bu arada söyledigim her şey şu anki gözlemlerime göredir. Türkiye'de 4 yılda çok şey değişebilir. Sonra vay efendim şu daha iyi demişti vay efendim filanca bölüm daha kötü demişti deme. Sorumluluk sana ait tamamen. İyi araştır öyle karar ver.
Google a iki şey yaz. Atama bekleyen eğitim fakültesi mezunu sayısı nedir. Ayrıca her yıl eğitim fakülteleri toplam mezun sayısı nedir. Burdan da yıl yıl kpss öğretmen atama sayıları. Oranla beni anlarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiçbişey için geç değil, rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Amin çok teşekkür ederim
Branşını iyi seçersen ve şansın iyi giderse önü kapanmazsa geç filan değil
Geç değil dimi ya
Seneye giricem sınava bu sene öylesine denemek için giricem seneye hazırlanıp giricem
Ya geç kısmı kişiden kişiye değişen bir şey. Okumam aktan daha iyi bir seçeneğin varsa okuma.
Aşağıda özel filan demişler sakın yazma
Aynı durumu yaşayınca noluyo. Amaç özelden cinsel yürüme
Ya teşekkür ederim🌺
Sana tavsiyem iyi araştır öyle oku. Dünya kadar atama bekleyen öğretmen var
Düşünebileceğin ilk branşlar sınıf, özel eğitim, İngilizce olabilir. İyi araştır. 4 yılını verip boşta kalmanı istemem
Allah razı olsun
Peki bişey daha sorabilir miyim? atanamazsam özelde çalışırım diye düşündüm ne kadar mantıklı sizce
Şu an için mantıklı değil pek. Özelin iş imkanları maaşı vs sıkıntı. Ama ilerde düzelebilir
İleride düzelebilir mi? Of iyice kafam karıştı
Ya şimdi özelde çalışma saatleri fazla ve maaş az. Zamanla düzelebilir bu durum da
Düzeleceğini sanmıyorum ya çok mezun var
Mezunlarla ilgili değil maaşların düşük olması. Taban maaş vs gibi uygulamalar vardı onun etkisiyle düştü.
O ne zaman oldu
Of o zamanda çok iyi derecede mezun olmamı isterler
Bise bişey daha sorucam, beden öğretmeni falan olsam önü açık mıdır onun? Beden hocası olsam
Yavrum beden öğretmenlerimin özelde iş imkanı yoğun mu ki?
Değil mi
Bedenin yoğun değil pek. O yüzden atanamazsan boşta kalma ihtimalin artar. Bu arada söyledigim her şey şu anki gözlemlerime göredir. Türkiye'de 4 yılda çok şey değişebilir. Sonra vay efendim şu daha iyi demişti vay efendim filanca bölüm daha kötü demişti deme. Sorumluluk sana ait tamamen. İyi araştır öyle karar ver.
Ama beden hep böyle değil mi? Önü pek açık değil
Evet önü pek açık değil
Knk yaz diyen arkadaş cinsel olarak seni düşürmeye çalişiyor sakin inanma burada hiç arkadaş canlisi yok söylim
Sağol dostum Allah razı olsun
Ne demek yazmadin inşAllah
Statü sahibi olmak için başka alanlara yönelebilirsin geç değil ama atanması mülakatları oldukça zor hayalindeki gibi olmayabilir
Ne gibi
İleride düzelebilir belki? Böyle devam etmez belki
Olabilir neden olmasın ki
Gençsin dert etme
Hiç bişey için geç değildir
18 olsan bile okuma
İleride düzelebilir belki? Böyle devam etmez belki
Sen bilirsin
Niye düzelmez mi
Anlatsam da anlamazsın
Neden
Algı sorunun var dünyadan haberin yok
Ne alaka ya 2 kelam konuştuk
Bunu soran zekaya bir şey anlatılmaz
Ne diyorsun abi sen ne alaka
Google a iki şey yaz. Atama bekleyen eğitim fakültesi mezunu sayısı nedir. Ayrıca her yıl eğitim fakülteleri toplam mezun sayısı nedir. Burdan da yıl yıl kpss öğretmen atama sayıları. Oranla beni anlarsın
Ya aşağıda biri belki ileride özel sektörde önü açılır yazmış o yüzden sordum
Açılmaz arz talep dengesi
Mal fazla iken fiyat ucuz olur. Mezun çok alabilecegin adam çok onlar da sana mecbur fiyatlar düşük. Meb deyiz abicim biliyoruz
Tamam abi sağolasın ne önerirsin? 26 dan sonra geç mi sence
Kendini keşfet
Dene.
Ne okudun önceden
İbff
Yaz
Yazz
İstiyorsan olur