Kızlar Bir Adım Öne Sizce kendi işinizi kurmak mı, yoksa özelde bir kurumda birinin altında çalışmak mı? melis2784 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Siz olsanız hangisini tercih edersiniz Sizce kendi işinizi kurmak mı, yoksa özelde bir kurumda birinin altında çalışmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi işini kur 0 0 Yorumla
Hayvanımsı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Herkes kendi işini kursa yanında kimi çalıştıracak? Elalemin altında niye çalışayım 0 2 Yorumla melis2784 +1 yıl Ne demek o Hayvanımsı +1 yıl Ne ne demek
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendi işimi kurmak yapmak 0 1 Yorumla melis2784 +1 yıl Neden Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hangisi çok para kazandırıyorsa 0 1 Yorumla melis2784 +1 yıl Özel sektörde hep aynı kendi işinde ilerleme daha çok kazanma ihtimalin mevcut Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Elbette kendi işin ama aile hayatın olmaz 0 0 Yorumla
sanal_şeysi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kendi işin tabi ki 0 2 Yorumla melis2784 +1 yıl Deneyim olmadan olur mu sizce? Yorumla sanal_şeysi +1 yıl Deneyim gerektirmeyen sermayesiz risksiz yaparken öğrenebileceğin işler var tabi ki Yorumla
hakandrn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Elbette kendi işim 0 2 Yorumla melis2784 +1 yıl Sebep Yorumla hakandrn +1 yıl Hani kimse birinin emri altında çalışmayı istemez diye düşünüyorum Yorumla
diocles Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl kendi işini kurmak her zaman daha iyidir 0 4 Yorumla melis2784 +1 yıl Deneyim olmadan olur mu sizce Yorumla diocles +1 yıl olur tabi kosgeb eğitimlerini al, hem kuruluş destekleri de var araştır Yorumla melis2784 +1 yıl Kosgeb eğitimleri nedir Yorumla diocles +1 yıl iş kurma yönetme üzerine, google ile araştır bulursun detay Yorumla
Bahadırr507 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kuracağım işe bağlı 0 1 Yorumla melis2784 +1 yıl Psikoloji Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendi işini kur
Herkes kendi işini kursa yanında kimi çalıştıracak? Elalemin altında niye çalışayım
Ne demek o
Ne ne demek
Kendi işimi kurmak yapmak
Neden
Hangisi çok para kazandırıyorsa
Özel sektörde hep aynı kendi işinde ilerleme daha çok kazanma ihtimalin mevcut
Elbette kendi işin ama aile hayatın olmaz
2000 dolara çalışırım
Kendi işin tabi ki
Deneyim olmadan olur mu sizce?
Deneyim gerektirmeyen sermayesiz risksiz yaparken öğrenebileceğin işler var tabi ki
Elbette kendi işim
Sebep
Hani kimse birinin emri altında çalışmayı istemez diye düşünüyorum
kendi işini kurmak her zaman daha iyidir
Deneyim olmadan olur mu sizce
olur tabi kosgeb eğitimlerini al, hem kuruluş destekleri de var araştır
Kosgeb eğitimleri nedir
iş kurma yönetme üzerine, google ile araştır bulursun detay
Kendi işini kurmak😎
kendi işimi kurdum
Kuracağım işe bağlı
Psikoloji