Kızlar Bir Adım Öne Kadın olmanın en zor yanı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadın olmanın en zor yanı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. insan olmak zor bu ülkede. 1 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bütün namus kelimesi kadınlara yöneltilmiş erkek yapar erkektir öyle bisi yok namus ar edep varsa erkegede var 1 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl ben kadın değilim ama sizin pencerenizden bakacak olursam herhalde en zoru adet günleriniz olsa gerek. 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kadın olmak kolay her yerde önde geliyorsun erkek olunca eziyorlar 1 0 Yorumla
BBeautyQueen Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sen hariç herkes bedenin hakkın da konuşma yetkisini kendinde bulur. 1 0 Yorumla
jelibon38 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Çok zor ya işleri cidden akşama kadar story atmak cafe cafe konser konser gezmek 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
insan olmak zor bu ülkede.
Bütün namus kelimesi kadınlara yöneltilmiş erkek yapar erkektir öyle bisi yok namus ar edep varsa erkegede var
ben kadın değilim ama sizin pencerenizden bakacak olursam herhalde en zoru adet günleriniz olsa gerek.
Kadın olmak kolay her yerde önde geliyorsun erkek olunca eziyorlar
Sen hariç herkes bedenin hakkın da konuşma yetkisini kendinde bulur.
Çok zor ya işleri cidden akşama kadar story atmak cafe cafe konser konser gezmek
Çocuk bakmak
Regl
Her ay kanıyorz