Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar herkese,
Bir şirkette mühendis olarak çalışıyorum. Aynı odayı paylaştığım bir muhasebeci kız var. İlk geldiğim zaman gayet kibar ve iyiydi ama maskeymiş resmen. 3 aydır burada çalışıyorum o ise 5 - 6 yıllık personel. Sürekli aşağılamaya ve terslemeye çalışıyor bıktım artık. Dayanabilirim sandım ama işe gelmek istemiyorum. Çocuk gibi şikayette etmek istemiyorum.
Bir şirkette mühendis olarak çalışıyorum. Aynı odayı paylaştığım bir muhasebeci kız var. İlk geldiğim zaman gayet kibar ve iyiydi ama maskeymiş resmen. 3 aydır burada çalışıyorum o ise 5 - 6 yıllık personel. Sürekli aşağılamaya ve terslemeye çalışıyor bıktım artık. Dayanabilirim sandım ama işe gelmek istemiyorum. Çocuk gibi şikayette etmek istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar kanıt topla demişsiniz, ses kaydı dışında kanıt toplama imkanım yok o da delil olarak sayılmaz mahkemede

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bazi insanlar var kendini bişey sanip üstünlük kurmaya calisiyorlar
Ya benimle bir alakası da yok iş tanımlarımız çok farklı o muhasebe ben mühendis ama bıktırdı beni. Sürekli bir ezmeye çalışma havası. Herkese çok güler yüzlü iyi bana kötü
Ya babasının uşağı yok ki burada muhendisse kendine muhendis
mühendis olan benim yalnız
dikey mobin veya yatay mobing olmak üzere ikiye ayrılır bunu kanıltlarsan haklı nedenle hem çıkış sağlarsın hemde tazminatının 10 katı para alırsınn
Ya üst makamlara şikayet edeceksin
Ya da başka iş bakacaksın
Ya da savaşacaksin
Daha üç aylık personelim çocuk gibi şikayette etmek istemiyorum. İşimden de memnunum maaşım iş tanımım çok güzel gitmek de istemiyorum, onun yüzünden neden gideyim diyorum haliyle
O eski personel sonuçta bir kavga durumunda haksız düşerim her ihtimali düşünüyorum
Hayır kavga değil
Ters cevap vereceksin sen de
İşine bak demen yeterli
Sadece bu
Bunu yap ve o orshpu nasıl geri adım atacak izle
ben öyle bir çıkış yaparsam bizi kavgaya sürükleyecek karakterde bir kız. ben de sinirlenince gözü dönen biriyim ne olur sonucu bilmiyorum
Sakin olup gülümseyerek yapacaksın bunu
aslında böyle hayatı zindan etmek istiyorum da gerçekten o kadar modumu düşürdü ki artık cadı halimi unuttum resmen manipüle ediyor beni
Güçlü ol sağlam dur kendini ezdirme
Is cikisinda gel konusalim de ve ormanda iyice agaclarin dibine sokustur.
Bazen susmamak lazim, sustukca tepene cullaniyorlar öyleleri. Biraz sende disini göster ki artik sana bulasmasin.
ya masaya yumruğunu vur bunun böyle gitmeyeceğini söyle kendin hallet işinin ya da şikayet et üstlerine
eğer seni zorlamayacaksa ayrıl
zorlar çünkü çok iyi bir maaş alıyorum
peki böyle yapmalarının sebebi ne sence?
bilmiyorum. ben çok kendi halimde, sessiz ama neşeliyimdir. canını sıkacak ya da kalbini kıracak bir şeyde yapmadım çok sorguladım kendimi. ikinci haftadan beri böyleyiz. anlamlandıramıyorum ben de
Allah yardımcın olsun.
ah amin her gün ben de aynı duayı ediyorum kendime
bu bahsettiğin kız seni kıskandığı için böyle yapıyor olabilir mi?
bilemiyorum, arkadaşlarım da aynısını söylüyor ama beni kıskanmasını gerektiren bir durum da yokki
maaş durumunuz nasıl ondan fazla mı alıyorsun? belki de ondan güzelsen sırf onun için bile kıskanıyor olabilir.
istifa et veya kayit altina al dava ac
Kayıt almaya bak ve şikayet et
Kanıt topla, işine yarar
Yanına misafir olarak arkadaşın gelsin
Yeni mi başladın işe
3 ay oldu
Biraz daha sabret zamanla bitecek bu mobbing başka bir yere gitsen orada da aynısı olacak yeni girilen işte 6-7 ay bu böyledir
ben de öyle düşünüyorum dayanmaya çalışıyorum ama gerçekten bazen o kadar bunalıyorum ki. işe karşı motivasyonum da düşüyor, hatalarım artıyor
Ne iş yapıyorsun ve nasıl bir mobbing uygulanıyor
mühendisim ben. aynı odayı paylaştığım kişi de muhasebeci. iki kadın birlikte çalışıyoruz. Sürekli tersleniyorum. bir şey soracak olursam dövecek gibi davranıyor. O an mesela biri girsin odaya hemen güler yüzlü bana dönünce surat beş karış ne bir günaydın ne iyi akşamlar hiçbir şey tek bir sohbet yok. Mesela eğitim kaydım yapılacak ödeme haliyle muhasebeden çıkacak üst yönetim onay verdik dediği halde inatla ödemeyi yapmıyor sorunca da işim var şu an yapamam gibi gibi şeyler
O sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran zamanla normale döner
Saglam şahir veya ksnıtların varsa ispatlı dava aç
Ağla
Boş ver istifa etmişsin
Bi ustune sikayet et